Anasayfa Haber Conan Unconquered Önümüzdeki Sene Piyasaya Çıkacak

Conan Unconquered Önümüzdeki Sene Piyasaya Çıkacak

Petroglyph tarafından yapılan Conan temalı yeni RTS oyunu önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek.

Son dönemde RTS dünyasında yaşanan hareketlilik, uzun süredir yeni oyun çıkmayan türün yeniden canlanmasına sebep oluyor. Çok sayıda eski RTS oyununun Remake / Remastered sürümleri geliştirilirken, tamamen yeni RTS oyunlarının çıkıp çıkmayacağını merak ediyorduk.

Petroglyph, Conan Unconquered’ı duyurarak RTS hayranlarını sevindirdi. Red Alert 1 ve 2’yi geliştiren Westwood Studios çalışanlarının büyük kısmı Petroglyph bünyesinde görev alıyor. Hatta Electronic Arts, C&C Remastered serisi için bu şirket ile anlaşarak C&C hayranlarını heyecanlandırmıştı.

Tek kişilik ve co-op modunda oynamaya yönelik geliştirilen Conan Unconquered’da tıpkı WarCraft 3’teki gibi güçlü kahraman birimlerinin olacağı söyleniyor. Hatta bu kahramanlar arasında Conan’ın kendisi de bulunacak. Kahramanlar özel yeteneklerini sergilerken, çeşitli eşyaları da kullanarak güç kazanabilecek.

Daha çok üssün saldırılara karşı korunması görevlerinin işleneceği oyunda haritalar rastgele oluşturulacak. Bu da tekrar oynanabilirliği artıracak. Oyun 2019’un ikinci yarısında PC için Steam üzerinden yayınlanacak.