Anasayfa Haber Microsoft, Windows 95 Temalı Kazak Üretebilir

Microsoft, Windows 95 Temalı Kazak Üretebilir

Microsoft, Windows’un Twitter hesabı üzerinden ilginç bir duyuru yaptı.

Bazı büyük şirketler, zaman zaman ek gelir elde etmek ya da müşterilerini ve hayranlarını memnun etmek için farklı ürünler geliştirip satabiliyorlar. Mesela Tesla’nın bunu sıklıkla yaptığını görüyoruz.

Görünen o ki Microsoft da benzer bir girişim yapmaya hazırlanıyor. Tabii Tesla’dan çok daha “ciddi” bir şirket olan Microsoft’tan bir alev makinesi beklememek gerekiyor.

Windows’un Twitter hesabında paylaşılan görsele göre Microsoft, Windows 95 temalı bir kazağın satışına başlayacak olabilir. Microsoft bu görselde “softwear” terimini kullanarak, “software” yani yazılım kelimesiyle ilgili bir kelime oyunu da yapmış.

Ancak Microsoft’un “Softwear” olarak bahsettiği şeyin ne olduğu tam belli değil. Görselden ürünün bir tür örme kumaştan mamul olduğu anlaşılabiliyor. Hırka, atkı, kazak veya bere duyurusunun yapılması mümkün.

Bahsi geçen ürünün bir kazak olması halinde ne kadar ilgi göreceği merak konusu. Açıkçası görsele bakıp gözümüzde bir kazak olarak canlandırdığımızda, çok da göze hoş görüneceğine ihtimal veremiyoruz.

Microsoft’un yeni Softwear ürünü bu akşam duyurulacak. Hangi pazarlarda, ne fiyatla satışa çıkacağını ise ancak duyurudan sonra öğrenebileceğiz. Ancak sadece Amerikan pazarına yönelik bir ürün olma ihtimali de var.