Anasayfa Haber Zombilere Karşı Garantili Kale!

Zombilere Karşı Garantili Kale!

Bu evde bir zombi istilası sırasında hayatta kalmak için gereken her şey var!

İngiltere’de bulunan Tiger Log Cabins isimli bir kulübe üreticisi şirket, yakın gelecekte yaşanabilecek bir zombi felaketi sırasında hayatta kalmaya yarayan bir kulübe inşa etti! ZFC-1 Zombie Fortification Cabin ismiyle 114.000 dolara satılan ürün, kendisini satın alacaklara her çeşit zombi istilasını geri püskürtmeyi vaat ediyor. Ayrıca şirket, sattığı ürün için 10 sene boyunca garanti sağlıyor.

Paketin içinde zombi istilası sırasında insanların evde zaman geçirmesini sağlayacak araçlar da eklenmiş. Örneğin evin salonunda bir HDTV ve Xbox oyun sistemi bulunuyor. Gene ev halkının müzik dinleyerek zaman geçirmesi için salona bir adet de pikap eklenmiş. Ayrıca şirket 8.500 dolar karşılığında etrafı izleyen kamera sistemi ve eve elektrik üreten bir güneş paneli sistemi kuruyor. Verdiğiniz ücretin üzerine 4.000 dolar daha eklediğiniz takdirde, zombi istilasına karşı gaz maskeleri ve kalkanlar pakete dahil ediliyor.

zombie-house-cabin

Eğer müşteri 21,000 doları gözden çıkartırsa, bu eve ayrı bir bölüm daha kurularak burada alev makineleri ve su toplarıyla zombilerle savaşmanın önü açılıyor. Tabii ki tüm bu saydığımız ekstra özellikler ana pakete dahil değil. Evin özelliklerinden bahsetmek gerekirse, ev üç ana bölüme ayrılıyor. Üç binanın birleştiği kısımda küçük bir bahçe bulunuyor. Bu bahçede meyve ve sebze yetiştirilebiliyor. Öndeki iki küçük yapıda zırhlı araçların park edilebileceği bir garaj ve yiyecek, silah ve cephane depolanması için bir de depo bulunuyor. En büyük üçüncü yapıda iste, insanların yaşayacağı mutfak, egzersiz odası, salon ve yatak odası var.

Şirketin 10 sene garanti üzerinde hak iddia edilebilmesi için koyduğu koşul ise oldukça komik. 10 sene garanti, sadece ”zombi varlığına ilişkin tıbbi kanıt” sunulursa geçerli oluyor. Tabii böyle bir kanıtı bulabilseniz bile kime, nasıl sunacağınız da ayrı bir soru işareti oluşturuyor!