Anasayfa Haber Huawei Nova 4 Resmen Tanıtıldı

Huawei Nova 4 Resmen Tanıtıldı

Huawei, yeni tanıttığı Nova 4 adlı telefonunda ekran çentiğine veda ediyor.

Geçtiğimiz günlerde özellikleri sızdırılan Huawei Nova 4, resmi olarak tanıtıldı. Telefonun en dikkat çekici özelliği, ön tarafında kamera için bir çentik yerine, ekranda bir delik açılmış olması.

6,4 inçlik IPS ekrana sahip olan telefon, bu ekranda 2.310×1.080 piksel çözünürlük sağlıyor. P20 Pro’da kullanılan Kirin 970 işlemcisine yer verilen telefon, 8 GB bellekle geliyor. Telefonun veri depolama alanı ise 128 GB.

Nova 4’ün arka tarafında, tıpkı P20 Pro’da olduğu gibi üçlü bir kamera dizilimi bulunuyor. Ana kamera 48 megapiksel çözünürlüğe sahip. Hemen yanında ise 20 megapiksellik bir kamera eşlik ediyor.

Bu kameranın işlevi konusunda henüz bir şey söylenmedi. Fakat tahminler monokrom çekim yapacağı yönünde. Son kameranın da derinliği ölçeceği düşünülüyor.

3.750 mAh kapasiteli bataryaya sahip olan telefon, 18 Watt şarj cihazıyla birlikte geliyor. Çin’de satışa sunulan telefonun fiyatı yaklaşık 450 dolar.

Nova 4’ün Avrupa ve Hindistan’da da satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Fakat bunun ne zaman gerçekleşeceği hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.