Anasayfa Haber Apple, iPhone 11 Max Modelinde 120 Hz Ekran Kullanabilir

Apple, iPhone 11 Max Modelinde 120 Hz Ekran Kullanabilir

Apple’ın gelecek iPhone’u hakkında dedikodular ortaya çıkmaya başladı.

iPhone sersinin yenilenmesinin üzerinden 4 ay gibi bir süre geçmesiyle birlikte, Apple’ın 8 ay sonra tanıtacağı telefonu hakkında çeşitli bilgiler ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz hafta, telefonun arkasında 3 kameralı bir sistemin bulunacağı söylentisi yayılmıştı. Yeni söylentiler ise yeni iPhone’da büyük değişikliklerin yapılacağına işaret ediyor.

Bunlardan ilki batarya kapasitesine ilişkin. Söylentiye göre iPhone XI Max’te tam 4.000 mAh kapasiteli bir batarya yer alacak. Apple’ın şu anda piyasadaki en büyük bataryalı telefonu iPhone XS Max’te 3.174 mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor. Bu durumda çok ciddi bir batarya kapasitesi artışı olacağını söylemek mümkün. Ayrıca telefonun şarj hızının da 15 Watt olacağı belirtiliyor.

Bir diğer söylenti ise kullanılacak ekran hakkında. Ortaya sürülen bir iddaya göre Apple, yeni modelinde 90 veya 120 Hz’lik ekranlara yer verecek. Piyasadaki telefonların neredeyse tamamında 60 Hz’lik ekranların kullanıldığını ve sadece oyun odaklı bazı modellerde yüksek yenileme hızına sahip ekranlara yer verildiğini belirtelim.