Anasayfa Haber Power Rangers’ın Dövüş Oyunu Geliştiriliyor

Power Rangers’ın Dövüş Oyunu Geliştiriliyor

nWay Games, Power Rangers: Battle for the Grid’in duyurusunu yaptı.

İlk olarak 1993’te yayınlanmaya başlayan Power Rangers dizisinin oyunu yapılıyor. Dövüş türünde olacağı belirtilen oyun, nWay Games adı verilen bir oyun stüdyosu tarafından geliştiriliyor. nWay Games daha önce Power Rangers: Legacy Wars mobil oyununu da geliştirmişti.

Power Rangers: Battle for the Grid adındaki yeni dövüş oyununda şimdilik yalnızca 4 tane karakter gösterildi. Oyunda toplamda kaç karakter bulunacağı henüz bilinmiyor. Geliştirici nWay oyunun “öğrenmesi kolay fakat ustalaşması zor” olduğunu söylüyor.

Platformlar arası oynamanın mümkün olacağı dövüş oyunu, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC (Steam) platformlarında yayınlanacak. Oyun Nisan 2019’da piyasaya sürülecek ve 20 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak.

Power Rangers: Battle for the Grid’in bir de fragmanı yayınlandı. Oynanış görüntülerinin bulunduğu fragmanda, grafiklerin ve animasyonların biraz zayıf olduğu dikkat çekiyor. Bakalım Mortal Kombat 11 ile aynı ayda piyasaya sürülecek olan oyun nasıl bir başarı elde edecek.