Anasayfa Haber Doom: Annihilation İçin İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı

Doom: Annihilation İçin İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı

Yani Doom oyunu heyecanla beklenirken, film için yayınlanan ilk trailer ise çok sıcak karşılanmadı.

Doom adı PC oyunları tarihinde ayrı bir yere sahiptir. Bu serinin yaratıcısı olan id Software her ne kadar geçmişte sıkıntılı dönemler geçirdiyse de, Bethesda bünyesinde katıldıktan sonra 2016 yılında çıkardıkları yeni Doom ile bir kez daha oyuncuların gönlünü kazanmayı başarmıştı. Stüdyo halen yeni bir Doom oyunu geliştiriyor ve bu da heyecanla bekleniyor.

Öte yandan Doom adının sinema sektöründe aynı heyecanı yaratacak projelerle karşımıza çıktığını söylemek mümkün değil. 2005 yılında gösterime giren Doom sinema filmi ne sinema hayranları ne de oyunseverler arasında pozitif bir karşılık bulamamıştı. Ancak Doom adının film haklarının halen Universal Studios kontrolünde olması, yeni bir sinema filminin daha duyurulmasına sebep oldu.

Bu yeni filmin adı Doom: Annihilation olarak biliniyor ve aşağıda izleyebileceğiniz ilk resmi tanıtım videosu da kısa süre önce yayınlandı. Yayınlanan videonun izleyicilerden olumlu tepki aldığını söylemek ise pek mümkün değil. Videoyu izlediğiniz zaman nedenini siz de kolayca anlayacaksınız. Çok düşük bir bütçeyle çekilmekte olduğu anlaşılan film, bu videodaki haliyle gayet ucuz ve basit bir Aliens kopyası gibi görünüyor.