Anasayfa Haber PUBG Mobile Güncellemesi İçin Tarih Verildi!

PUBG Mobile Güncellemesi İçin Tarih Verildi!

PUBG Mobile güncellemesi / PUBG Mobile 0.11.5 güncellemesi

Birçok yeniliğin sunulacağı PUBG Mobile güncellemesi için beklenen tarih açıklandı!

Son dönemin en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG Mobile için yeni güncellemeler ve içerikler hız kesemeden yayınlanmaya devam ediyor.

Bu doğrultuda ilk olarak geçtiğimiz hafta Tencent Games‘in internet sitesi üzerinden indirilmeye sunulan 1.7 GB boyutundaki 0.11.5 güncellemesinin 20 Mart‘tan itibaren Android ve iOS için platformları için yayınlanacağı müjdelendi.

Call Of Duty Mobile Duyuruldu!

Yeni güncellemeyle beraber oyuna yeni silahlar, araçlar ve hava durumları ekleyecek olan Tencent Games, bunun haricinde birçok yeni oyun içi iyileştirmeyi de oyunculara sunmayı hedefliyor.

PUBG Mobile güncellemesi / PUBG Mobile 0.11.5 güncellemesiPUBG Mobile 0.11.5 Güncellemesi İle Gelecek Olan Yenilikler!

– Oyunun 0.11.5 sürümü ile beraber oyunun Vikendi haritasındaki Scar-L silahının yerine G3GC silahı eklenecek. Bu silah, tıpkı Scar-L‘de olduğu gibi 5.56 mm mermi kullanacak.

– En son güncellemeyle oyuna eklenen zombiler, yeniden yapılandırılacak. Yeni güncellemeyle zombiler, artık erişemediği bölgelerde ulaşabilecek. Ayrıca, maç içinde zombilerin zaman zaman güçleri de düşürülecek.

Miramar ve Erangel haritaları için dinamik hava durumu özelliği eklenecek. Bu hava durumuyla beraber, maç içerisinde birçok farklı hava durumu aynı anda yaşanabilecek.

Sanhok haritasında kullanılabilecek olan üç tekerlekli Tukshai adı verilen bir araç oyuna eklenecek.

Son olarak, 20 Mart Perşembe günü dağıtılacak olan PUBG Mobile güncellemesini Play Store veya App Store üzerinden cihazınıza yükleyebilirsiniz.