Anasayfa Haber MacOS Mojave 10.14.4 Güncellemesi Yayınlandı

MacOS Mojave 10.14.4 Güncellemesi Yayınlandı

MacOS Mojave 10.14.4 Güncellemesi

MacOS Mojave 10.14.4 güncellemesi Apple News+ uygulaması, Safari yenilikleri, ikinci nesil Apple AirPods desteği gibi yenilikler ile geldi.

Apple tarafından iOS 12.2 güncellemesi sonrasında Mac sahipleri için macOS Mojave 10.14.4 güncellemesi de indirmeye sunuldu. MacOS Mojave 10.14.3 güncellemesinden 2 ay sonra sunulan yeni güncelleme bir dizi yeni özellikle birlikte sistem iyileştirmeleri de kullanıcılarla buluşturuluyor.

Apple, iOS 12.2 Güncellemesini Yayınladı

Yenilikler arasında öncelikle geçtiğimiz 25 Mart günü gerçekleştirilen Apple etkinliği ile tanıtımı gerçekleştirilen ve 300’den fazla gazete ile dergiye erişim olanağı sunan Apple News+ servisi için gelen uygulama yer alıyor. Öte yandan bu servis maalesef ülkemiz için aktif değil.

Bir diğer önemli yenilikse Touch ID özelliği bulunan MacBook Pro ve MacBook Air modellerinde Safari internet tarayıcısı için otomatik doldurma özelliğinin aktif hale gelmesi. Artık otomatik doldurma için parmak izi kullanabiliyorsunuz. Safari’de web siteleri için karanlık mod, açılır pencere bildirimleri ve güvenli olmayan web siteleri için bildirimler de dikkat çekiyor.

Bunlara ek olarak; ikinci nesil Apple AirPods desteği, Apple Harita uygulamasında hava kalitesi bilgileri, USB girişli aygıtlar güvenlik geliştirmeleri güncelleme ile gelenler arasında.

Mojave 10.14.4 güncellemesi için uyumlu Mac bilgisayarınızın Sistem Tercihleri’nden Yazılım Güncellemesi seçeneğini seçmeniz yeterli.