Anasayfa Haber NVIDIA GeForce 419.67 WHQL Game Ready Sürücüleri Yayınlandı

NVIDIA GeForce 419.67 WHQL Game Ready Sürücüleri Yayınlandı

NVIDIA GeForce 419.67

Battlefield V: Firestorm, Sekiro: Shadows Die Twice, Anthem ve Shadow of the Tomb Raider destekli NVIDIA GeForce 419.67 WHQL Game Ready sürücüleri yayınlandı.

Daha düşük frekans gerektiren yaratıcılık ve üretkenlik yazılımları odaklı NVIDIA Geforce 419.67 WHQL Creator Ready sürücüleri sonrasında şimdi de aynı sürüm numarasına sahip olan NVIDIA GeForce 419.67 WHQL Game Ready sürücüleri kullanıcılarına sundu.

Yeni Game Ready sürücüleri ile Battlefield serisine ilk kez gelen battle royale oyun modu Battlefield V: Firestorm için ilk gün optimizasyonları öne çıkıyor. Bunun yanı sıra Anthem, Shadow of the Tomb Raider ve Sekiro: Shadows Die Twice için yeni eklenen veya iyileştirilen optimizasyonlar sağlanıyor. G-Sync işlevi sunabilen Adaptive Sync monitörler listesi de genişletilmiş durumda.

Sekiro, Steam’de 2019’un En İyi Açılışını Yaptı

DaVinci Resolve’da yaşanan performans düşüşleri, HDR açıkken Far Cry: New Dawn’daki aşırı parlaklık ve renkler, AA açıkken Total War: Warhammer 2’deki performans sorunları, bazı Adobe uygulamalarındaki dokular, HDR açıkken Apex Legends’ta ekran modları arasında geçiş yaparken yaşanan ekran bozulması bu güncelleme ile ortadan kaldırılmış. GeForce Experience ile kayıt yaparken yaşanan görüş alanı azalması sorunu da artık yaşanmayacak.

En yeni NVIDIA sürücüleri için bu adrese tıklayabilirsiniz.