Anasayfa Haber GoPro Rakibi Sony RX0 II İddialı Özelliklerle Geldi

GoPro Rakibi Sony RX0 II İddialı Özelliklerle Geldi

Sony RX0 II hem donanım özellikleri hem de 200 kilogram güce bile dayanan yapısı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Aksiyon kamerası piyasasında rekabet her geçen gün kızışıyor. Sony şimdi de RX0 modelinin halefi olan RX0 II ile GoPro markasına meydan okuyor.

Sony RX0 II Fiyatı ve Özellikleri

Sony tarafından zorlu koşullara bile dayanabilir kompakt kamera olarak lanse edilen RX0 II, beraberinde 15.3 MP 1 inç Exmor RS CMOS sensör ile geliyor. BIONZ X görüntü işleme sistemi ve f/4.0 diyafram değerine sahip 24 mm ZEISS Tessar T* lens ile kameranın ortaya en iyi sonuçları çıkarması sağlanıyor.

Üç farklı odaklanma modu olan RX0 II’de tam manuel seçeneğinin de sunuluyor olması önemli bir artı. ISO değerinin de 25.600 seviyelerine çıkması düşük ışık koşullarında bile çekim yapılabilmesini mümkün hale getiriyor. 4K video için de farklı kayıt seçenekleri sağlanıyor.

Saniyede 960 ile 1000 kare değerine ulaşan süper ağır çekim de bunlardan birisi. Kameranın ses girişi üzerinden harici mikrofon bağlayarak videolarınız için çok daha iyi ses yakalama şansına da sahipsiniz.

Sony RX0 IIÜrünün kompakt, hafif ve duralumin gövdesi ise 40.5 mm x 59 mm x 35 mm ölçülerinde.  Suya, toza ve darbelere dayanıklı olan ürün 200 kg güce bile meydan okuyabiliyor. LCD monitörünün 90 ve 180 derece dönebilmesi sayesinde selfie çekimi kolaylaşıyor. Monitörün su altında da döndürülebileceğine de dikkat çekiliyor. Ayrıca, kablo bağlantısı kullanarak 50, kablosuz bağlantı ile 5 kamerayı birbirine bağlayabiliyorsunuz.

RX0 II fiyatı 700 dolar olarak açıklanırken ürünün Mayıs ayından itibaren Avrupa’da bulunabileceği paylaşılıyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version