Anasayfa Haber Spotify 3 Farklı Özelliği Birden Test Ediyor

Spotify 3 Farklı Özelliği Birden Test Ediyor

Spotify

Spotify tarafında özellikle geceleri uykuya dalmadan önce müzik dinlemeyi sevenlere özel bir yenilik geliyor. Android cihazlar için Uyku Zamanlayıcısı dahil olmak üzere 3 farklı özellik test ediliyor.

Küresel ölçekte Apple Music ve yerel pazarlarda da diğer müzik yayını servisleriyle kıyasıya rekabette olan Spotify, uygulamasına farklı özellikler ekleyerek bu yarışta avantaj sağlama peşinde.

Sosyal medya platformlarına özel paylaşımları ve sızıntı haberleriyle Twitter’da popüler hale gelen Jane Manchun Wong, bu kez Spotify tarafından test aşamasında olan özellikleri paylaştı.

Android İçin WhatsApp Beta 2.19.87 Yayınlandı

İlk özellik uygulamaya koyabileceğiniz bir uyku zamanlayıcısı. Böylece siz uykuya dalmadan önce Spotify’ın ne kadar süre daha müzik yayını yapacağını belirleyebilirsiniz. Böylece ister 5 dakika, ister yarım saat, isterseniz de çalınan parça bittiğinde uygulama otomatik olarak kendini durdurabiliyor.

İkinci özellik ise navigasyon sırasında kontrol imkanı oluyor. Google Maps gibi servisleri kullanırken, izin vermeniz halinde Spotify’ı navigasyonu hiç kapatmadan kontrol edebileceksiniz. Araç kullananların hayli işine yarayacak bir özellik diyebiliriz.

Gelelim en çok konuşulacak son Spotify özelliğine; “Connect with friends

Son test aşamasındaki bu özellik sayesinde arkadaşlarınızla sevdiğiniz müziği çok ama çok kolay bir şekilde paylaşabileceksiniz. Uygulama üzerinde görünen frekans şeklindeki kodu okutan tüm cihazlar müzik listelerine söz konusu parçayı ekleyebilecekler. Eğer arkadaşınızın dinlediği müzik çok hoşunuza giderse tek yapmanız gereken kamera ile bu kodu okutmak olacak.

Yeni özelliklerin ne zaman beta süreceğine geçeceği ise şimdilik bilinmiyor.