Anasayfa Haber WhatsApp Grupları İçin Davetiye Özelliği Geldi

WhatsApp Grupları İçin Davetiye Özelliği Geldi

WhatsApp grupları için davetiye özelliği

WhatsApp Grupları için bir süredir test sürecinde olan davetiye özelliği sonunda kullanıma sunuldu.

Günlük hayatımızın vazgeçilmezlerinden olan WhatsApp, kullanıcılarının karşısına sık sık yeni özellikler ile çıkmaya devam ediyor.

Instagram, Windows 10 Mobile Desteğini Sonlandırıyor

En son olarak geçtiğimiz hafta Android kullanıcıları için Karanlık Mod özelliğini test etmeye başlayan anlık mesajlaşma uygulaması, aynı zamanda gruplar için de bir süredir beklenen özelliği kullanıma sundu.

WhatsApp Grupları İçin Davetiye Özelliği Yayınlandı

İlk olarak Şubat ayında test edilmeye başlanan bu özellik sayesinde, artık kullanıcılar kendilerine kimlerin grup davetiyesi gönderebileceğini seçebilecekler.

Böylece, kullanıcılar istediği dışında herhangi bir gruba davet edilemeyecek. Detaylardan kısaca bahsedecek olursak; bu özellikte bizleri Herkes, Kişilerim ve Hiç kimse olmak üzere üç farklı seçenek karşılıyor. Bahsi geçen bu seçeneklerin açılımı ise şöyle;

WhatsApp grupları davetiye özelliği– Herkes: Bu seçeneği seçtiğiniz zaman, herhangi bir kişi sizi WhatsApp grubuna davet edebilir.

– Kişilerim: Adından da anlayabileceğiniz üzere, bu seçenek ile sadece sizi rehberinizde kayıtlı olan kişiler grup sohbetlerine davet edebilir.

– Hiç kimse: Bu seçeneği seçtiğinizde ise, rehberinizde ekli olan kişilerde dahil olmak üzere, hiçbir kimse sizi gruba davet edemez. Bunun yerine sadece size gruba katılım davetiyesi gönderebilir.

Şimdilik belli başlı bölgelerdeki kullanıcılar için dağıtılmaya başlanan özelliğin, yakın zaman içerisinde global olarak yayınlanması bekleniyor.