Anasayfa Makale Instagram Hesap Silme Rehberi

Instagram Hesap Silme Rehberi

Instagram Hesap Silme, kalıcı instagram silme linki, instagram hesap dondurma, telefondan instagram hesap silme

Instagram Hesap Silme Rehberi ile karşınızdayız. Bu makalemizde adım adım Instagram hesabınızı nasıl sileceğinizi anlatıyoruz.

Dünyanın en büyük paylaşım platformlarından biri olan Instagram’da, Facebook hesabı olan neredeyse herkesin bir profili bulunuyor. Fotoğrafları ve paylaşımlarını kaldırmak isteyenler, Instagram hesabını kalıcı olarak silmek istiyorlar. Biz de sizlere Instagram Hesap Silme Rehberi ile kalıcı Instagram silme linki de vererek bu işlemin nasıl yapılacağını resimli ve adım adım anlatarak gösteriyoruz. Ayrıca Instagram Hesap Dondurma ve Telefondan Instagram hesap silme işleminin nasıl yapıldığını da anlatıyoruz.

Instagram, Windows 10 Mobile Desteğini Sonlandırıyor

Rehberimize geçmeden önce bazı önemli konularda sizleri bilgilendirelim: Instagram hesap kapatma hilesi bulunmamaktadır. Yani bir başkasının hesabını giriş bilgileri olmadan hiçbir şekilde kontrol edemezsiniz. Instagram Hesap Dondurma işlemi de yine aynı adımlarda yapıldığından, onu da rehberimiz içerisinde anlatacağız.

Instagram Hesap Silme

Öncelikli olarak aşağıda vermiş olduğumuz kalıcı Instagram silme linki bağlantısına gitmeniz gerekiyor. Ayırca Telefondan Instagram hesap silme (uygulama üzerinden) yapılamaktadır. Bu işlemler için yine mobil tarayıcı kullanmak zorundasınız.

Instagram Silme Bağlantısı

1 – Hesabınızı Neden Sileceğinizi Belirtin

Instagram hesabınızı neden sileceğinizi seçmeniz gerekiyor. Kırmızı halka ile işaretli bölge üzerinden seçiminizi yapın. Instagram, sizin belirttiğiniz nedene bağlı olarak kendi çözümlerini ekrana getirecektir. Instagram Hesabını Silmek yerine bu çözümleri de deneyebilirsiniz.

Instagram Hesap Silme, kalıcı instagram silme linki, instagram hesap dondurma, telefondan instagram hesap silme2 – Hesap Güvenliği İçin Şifrenizi Bir Kez Daha Girin

İstenmeyen dış müdahalelere önlem olarak Instagram Hesap Silme ekranı sizden hesap şifrenizi bir kez daha girmenizi isteyecek.

Instagram Hesap Silme, kalıcı instagram silme linki, instagram hesap dondurma, telefondan instagram hesap silme3 – Instagram Hesap Silme İşlemine Başlamak

Şimdi tek yapmanız gereken sayfanın sol altında kırmızı kutu içerisinde yer alan “Hesabımı kalıcı olarak sil” butonuna tıklamak.

Instagram Hesap Silme, kalıcı instagram silme linki, instagram hesap dondurma, telefondan instagram hesap silme4 – Instagram silme kesin bir şekilde tüm verilerinizi, paylaşımlarınızı ortadan kaldırdı.

Eğer bu yöntem size çok ağır geliyorsa ve sadece kısa bir süre için Instagram Hesap Dondurma işlemi yapmak istiyorsanız, bu kez web tarayıcıya ihtiyacınız yok. İster web, isterseniz de uygulama üzerinden Hesabınızı Geçici Olarak kapatabilirsiniz.

Instagram Hesap Silme, kalıcı instagram silme linki, instagram hesap dondurma, telefondan instagram hesap silmeInstagram Hesap Dondurma Rehberi 2019

1- Öncelikli olarak Instagram profilinize web üzerinden ulaşmanız gerekiyor. Ardından “Ayarlar” bölümüne girmelisiniz.

Instagram Hesap Silme, kalıcı instagram silme linki, instagram hesap dondurma, telefondan instagram hesap silmeBurada sol üstte yer alan sekmeler arasından “Profili Düzenle” bölümüne gelin. Hemen sağ altta “Hesabımı Geçici Olarak Kapat” seçeneğini göreceksiniz.

Instagram Hesap Silme, kalıcı instagram silme linki, instagram hesap dondurma, telefondan instagram hesap silmeŞimdi Kalıcı hesap silme ekranına benzer bir ekran ile karşılaşacaksınız. Buradan neden hesabınızı dondurduğunuzu seçin ve şifrenizi bir kez daha girin.

Instagram Hesap Silme, kalıcı instagram silme linki, instagram hesap dondurma, telefondan instagram hesap silmeBu kez sol altta mavi bir butonda yer alan “Hesabımı Geçici Olarak Kapat” sekmesine tıklayın. Hesabınız birkaç saat içerisinde geçici olarak kapatılacaktır. İştem gerçekleştikten sonra, istediğiniz zaman hesap bilgilerinizle yeniden giriş yaparak yeniden Instagram kullanabilirsiniz.

Instagram Hesap Silme, kalıcı instagram silme linki, instagram hesap dondurma, telefondan instagram hesap silme