Anasayfa Haber Netflix Haftalık Abonelik Paketi Üzerinde Çalışıyor

Netflix Haftalık Abonelik Paketi Üzerinde Çalışıyor

netflix

Daha önceden uygun fiyatlı mobil abonelik paketi ile gündeme gelen Netflix’in, şimdi de haftalık abonelik paketi üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Kullanıcı kitlesini genişletmek isteyen Netflix, bir süredir yeni abonelik seçenekleri üzerinde çalışıyor.

Game Of Thrones 8. Sezon İçin Yeni Fragman Yayınlandı

Bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde Hindistan’daki kullanıcılara özel olarak ucuz mobil servisini test etmeye başlayan platform, şimdi de yepyeni abonelik sistemi ile karşımızda.

Netflix Haftalık Abonelik Paketi Neler Sunuyor?

Netflix’e yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda, söz konusu haftalık abonelik paketinin yine aynı şekilde Hindistan’daki kullanıcılara sunulduğunu görüyoruz.

Aylık abonelik paketinde olduğu gibi haftalık abonelik paketinde de bizleri Temel, Standart ve Özel olmak üzere üç farklı seçenek karşılıyor.

Netflix haftalık abonelik

Bahsi geçen haftalık paket sayesinde kullanıcılar, hemen yukarıda belirtiğimiz yayın planlarına sadece bir haftalığına abone olabilecekler.

Paket fiyatlandırmasına bakacak olursak; Haftalık Temel Paket için kullanıcıların 125 Rs yani 1.8 dolarlık bir ücret ödeyeceğini görüyoruz.

Standart Paket için kullanıcılar 2.39 dolar gibi bir ücret ödeyecekken, Haftalık Özel Paket için kullanıcıların 2.89 dolarlık bir ücret ödemesi gerekiyor.

Son olarak, bahsi geçen bu abonelik sisteminin diğer ülkelerde ne zaman kullanıma sunulacağı şimdilik bilinmiyor.