Anasayfa Haber Hades, Netflix Abonelerine Özel Olarak iOS Platformuna Geliyor

Hades, Netflix Abonelerine Özel Olarak iOS Platformuna Geliyor

Hades iOS

Supergiant Games’in geliştirdiği ve yakın zamandaki en iyi oyunlardan biri olan Hades, Netflix aboneleri tarafından 19 Mart tarihinde hiçbir ekstra ücret ödemeden iOS ve iPadOS platformlarında oynayabilecek. Oyun, App Store‘a çıktığında oynamaya hazır olmak için şimdiden ön kayıt yaptırma şansına da sahipsiniz.

Hades iPhone ve iPad İçin Geliyor

Roguelite türündeki oyunda Yeraltı Dünyasından kaçmak amacıyla rastgele odalar ve düşmanlarla savaşırken Hades’in oğlu Zagreus olarak oynuyorsunuz. Her öldüğünüzde başlangıca geri dönecek ve koşu sırasında kazandığınız avantajların çoğunu kaybedeceksiniz ancak yavaş yavaş Zagreous’un Olimpos Dağı’na çıkmasına yardımcı olacak kalıcı yükseltmelerin kilidini açacaksınız. Ayrıca, ölümünüze neden olan belirli bir düşman veya tuzak hakkında ekstra bilgiyle de donatılmış olacaksınız. Ayrıca Zagreus, düşmanlarını hacklemesine ve kesmesine yardımcı olmak için diğer Olimpiyatçılardan hediyeler alacak. Zaten hikayenin omurgasını oluşturan ve Hades’in öne çıkmasına yardımcı olan şey de Zagreus’un diğer karakterlerle olan etkileşimleri.

Supergiant Games oyunun iOS ve iPadOS platformlarında mümkün olduğunca performanslı ve akıcı olmasını sağlamaya odaklandıklarını belirtiyor. Ayrıca, dokunmatik kontrollerin tam olarak doğru olmasının sağlanması istenmiş. Düğmeler dokunsal geri bildirime de sahip olacak. Denetimleri yeniden boyutlandırabilir, yeniden konumlandırabilir ve yapılandırmanızı kaydedebilirsiniz. Dahası, düğmeler her eylem için özelleştirilmiş. Oyun, Bluetooth kontrol cihazı veya Backbone One gibi bir eklenti oyun kumandası ile de uyumlı olacak. Diğer özellikler arasında 60 GPS oynanış, buluta kaydetme, başarılar ve çevrimdışı oynama yer alıyor.

Diğer taraftan Hades 2 bu baharda PC için erken erişime açılacak.