Anasayfa Haber Razer Ripsaw HD İle Yüksek Kalitede Oyun Yayınlama Deneyimi

Razer Ripsaw HD İle Yüksek Kalitede Oyun Yayınlama Deneyimi

Razer Ripsaw HD

Razer Ripsaw HD görüntü yakalama kartı 1080p kayıt ve 4K doğrudan geçiş özellikleri ile geliyor.

Günümüzde oyun yayıncılığı oldukça popüler hale geldi ve haliyle en iyi yayınlar için daha güçlü donanımlar gerekiyor. Razer Ripsaw HD görüntü yakalama kartı bu gereksinimi karşılamak konusunda iddialı bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Saniyede 60FPS/1080p yayın desteğinin yanı sıra, oyun için 4K doğrudan geçiş için izin veren ürün ile oyun yayını gerçekleştirirken siz de oyun deneyiminizden kayıp vermemiş oluyorsunuz. Oldukça kompakt bir kutu olarak tasarlanmış üründe, 1 adet HDMI girişi ile 1 adet HDMI çıkışı bulunuyor ve hem PC hem de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch oyun konsollarında kullanılabiliyor.

Twitch’te Tek Pencerede Dört Yayıncı İzlenebilecek

Yayın yapacağınız PC ile USB 3.0 üzerinden bağlantı kuran cihaz, 3.5 mm ses girişi ve çıkışı sunuluyor. Bu sayede sisteminizden ve mikrofondan gelen sesler bir arada yayına dahil edilebiliyor.

Twitch, Mixer, YouTube ile birlikte OBS ve XSplit gibi yayıncılık yazılımları ile de uyumlu olan Ripsaw HD yaklaşık 170 Euro fiyat etiketi ile tüm dünyada bu yılın ikinci çeyreğinden itibaren bulunabilir olacak.