Anasayfa Haber Battle Royale Oyunlar Gerçek Dünyaya Taşınabilir

Battle Royale Oyunlar Gerçek Dünyaya Taşınabilir

Battle Royale

Gerçek dünyada, gerçek kişilerle özel bir adada gerçekleştirilecek ve büyük para ödülünün verileceği bir Battle Royale etkinliği düzenlenebilir.

Adı verilmeyen bir milyoner tarafından gelen talep PUBG, Fortnite veya Apex Legends gibi oyunlara aşina olanları oldukça heyecanlandıracak cinsten. Bu milyoner, gerçek hayatta özel bir adada 100 kişinin toplanacağı bir Battle Royale etkinliği düzenlemek istiyor.

Lüks alışveriş pazarı Hush Hush’a istekte bulunan anonim milyoner, oyun yapımcılarının 3 gün sürecek ve gerçek para ödülünün olacağı 100 kişilik bir etkinlik için kendisine yardım etmesini istiyor. Başvurularda büyük çaplı etkinlik yönetimi ve set tasarımı konusunda deneyim aranıyor. Tabii ki arenanın tasarımını da yine bu kişi yapacak.

Neyse ki bu Battle Royale çarpışmasında gerçek silahlar kullanılmayacak ve etkinlik bir kelle avına dönüşmeyecek. Etkinlikte sadece hava tüfekleri ve dokunmaya duyarlı vücut zırhları kullanılacak. En sona kalmayı başaran şanslı kişi 130 bin dolarlık büyük ödülün sahibi olacak.

Milyoner, 3 gün sürecek ve günde 12 saatlik oturumların olacağı etkinlik için bir ada satın alabileceğini veya kiralayabileceğini belirtiyor. Katılımcılar geceleri ise kamp kuracak ve tüm kamp malzemeleri ve yiyecekler organizatörler tarafından temin edilecek.

İlginizi çekebilir: PUBG Mobile Prime ve Prime Plus Abonelikleri Duyuruldu