Anasayfa Haber Düşmanlarınızın Game of Thrones Keyfini Kaçırabilirsiniz!

Düşmanlarınızın Game of Thrones Keyfini Kaçırabilirsiniz!

Game of Thrones

Game of Thrones 8. Sezon için sayılı gün kalmışken ortaya çıkan bir web sitesi, ilginç konsepti ile dikkat çekiyor.

HBO’nun rekorlar kıran dizisi Game of Thrones, 15 Nisan’da başlayacak 6 bölümlük son sezonu ile ekranlara veda edecek. Diziye gönül verenlerin en çok korktuğu şey, yeni bölümler hakkında yedikleri spoiler’lar diyebiliriz.

Dizide yaşanan önemli olayları daha izlemeden öğrenmek istemeyen birçok hayran, yeni bölümler geldiğinde internet kullanımlarını bile kısıtlıyor.

Spoiled.io adındaki bir web sitesi ise gönderdiği anonim SMS’ler ile bu kaçışı imkansız hale getiriyor. “Sevmediğiniz arkadaşlarınıza Game of Thrones spoiler’ları verin!” sloganı ile sizi karşılayan site, belli bir ücret karşılığında, istediğiniz herkesin GoT keyfini kaçırıyor.

Peki, sistem nasıl işliyor? Uygulama size iki farklı ödeme seçeneği sunuyor. 6 bölüm için ayrı ayrı spoiler verebildiğiniz gibi, 4.99 Dolar ödeyerek, numarasını verdiğiniz kişinin tüm bölümlerin spoiler’ını yemesini sağlayabiliyorsunuz.

Yeni bölüm yayına girdikten hemen sonra uygulama numarasını verdiğiniz kişiye bölümün en önemli olaylarını mesaj olarak yolluyor. Hem atılan mesajı, hem de şakayı yaptığınız arkadaşınızın tepkisini daha sonra e-posta yoluyla öğrenebiliyorsunuz.

Uygulamayı ülkemizden de kullanmak mümkün ama atılacak spoiler mesajının İngilizce olacağını hatırlatalım.