Anasayfa Haber Nvidia GeForce GTX 1650 Modelinde Güç Girişi Olmayabilir

Nvidia GeForce GTX 1650 Modelinde Güç Girişi Olmayabilir

GTX 1650

Nvidia’nın Turing grafik işlemcili ekran kartları arasında en uygun fiyatlı seçenek olması beklenen GTX 1650’nin yeni görüntüleri yayınlandı.

Nvidia’nın uygun fiyat segmentinde en iddialı modellerinden biri olması beklenen GeForce GTX 1650 ilk kez net render görselleri ile ortaya çıktı. Zotac tarafından hazırlanan modelin görüntülerinde, kart üzerinde güç pini bulunmaması dikkat çekti.

Kutu üzerindeki bilgilerden, kartın 4 GB GDDR5 video belleğe sahip olduğu görülebiliyor. GTX 1650’nin tasarımına baktığımızda, özellikle portatif kasalarla uyumlu olacak boyutlarda tasarlandığını söyleyebiliriz. PCIe slotundan sadece biraz daha geniş olan kart, iki slot yer kaplayacak gibi görünüyor.

Diğer bir önemli detaysa GTX 1650’nin herhangi bir güç pini barındırmıyor olması. Nvidia’nın yeni ekran kartı PCIe slotundan çektiği 75W güçle rahatlıkla çalışacak gibi görünüyor. Ayrıca soğutma tarafında 80 mm’lik fan ve alüminyum plakalar kullanılıyor.

Kartta HDMI 2.0b, DisplayPort 1.4 ve DVI-D portları bulunacak gibi görünüyor. Nvidia Turing ailesinden işlemciyle donatılan en küçük boyutlu ekran kartı olacağı tahmin edilen GTX 1650, bir önceki neslin GTX 1060 3GB modelinin muadili olacak.

İlginizi çekebilir: RTX 2070 Ti Özellikleri Sızdırıldı