Anasayfa Haber Hearthstone: Rise of Shadows Çıktı

Hearthstone: Rise of Shadows Çıktı

Hearthstone Rise of Shadows

iOS, Android ve masaüstü için Hearthstone Rise of Shadows eklentisi oyunculara sunuldu.

Hearthstone‘un yeni genişleme paketi olan Rise of Shadows yayınlandı. Kuzgun Yılı’nın bitişini, Ejderha Yılı’nın başlangıcını temsil eden bu güncelleme, 135 yeni kart ile tüm oyuncular tarafından oynanabilir.

Ubisoft Yeni Splinter Cell Oyunu İçin Yeşil Işık Yaktı

Android, iOS ve masaüstü olmak üzere oyunun tüm sürümleri için gelen güncelleme ile birlikte, Archmage Vargoth adlı ücretsiz yeni bir kart sunuluyor. Bu kart için 9 Temmuz 2019 tarihine kadar oyuna giriş yapmak gerekiyor. Sınırlı bir süre için yeni görevler de mevcut. Bu görevler sonucunda 12 adet kadar kart paketi kazanmak da mümkün.

Baş Kötü Rafaam’ın liderliğinde bir araya gelen belalılar çetesi kendilerine The League of E.V.I.L adını veriyorlar ve şimdiye kadar onlara kök söktüren Azeroth’un gözü pek kahramanlarından intikam almaya can atıyorlar. Hedeflerine ulaşmak için her türlü Entrikaya (Schemes) – bu kartlar elde tutuldukları turn kadar güç kazanır – başvurup ne kadar Yardakçıları (Lackeys) – güçlü Battlecry’ları olan 1/1’lik minionlar – varsa sahaya sürmeye hazırlar.

Bu belalı tayfanın bilmediği bir şey var ki o da sinsi planlarını düşündükleri kadar kolay gerçekleştiremeyecekleri; Defenders of Dalaran adlı gizemli grup, şehirlerini ne pahasına olursa olsun korumaya kararlılar. Twinspells adı verilen özel büyüleri ilk kez kullanıldıklarında bir kopyasını oyuncunun eline geri veriyor ve karşı tarafa hiç beklenmedik zararlar verebiliyorlar.

Blizzard, genişleme paketinin Hearthstone içeriği için yepyeni bir yılın başlangıcı olduğunun ve 2019 içerisinde oyunculara çok daha fazlasının sunulacağının altını çiziyor.