Anasayfa Haber Yeni Earthworm Jim Oyunu Geliyor

Yeni Earthworm Jim Oyunu Geliyor

Yeni Earthworm Jim

Retro temalı oyunlar ile öne çıkacak olan Amico adlı oyun konsolu, yeni Earthworm Jim oyununa da ev sahipliği yapacak.

Oyun klasiklerinden birisi olan Earthworm Jim‘in orijinal yaratıcıları, Ekim 2020 tarihinde piyasaya sürülecek olan yeni Intellivision oyun konsolu Amico için bir araya geliyor. Amico ile özel olarak sunulacak oyunlardan birisi de 20 yılın ardından dönecek yeni Earthworm Jim olacak.

Amico, özel retro temalı oyunlar ile öne çıkacak. Bunlardan bazıları yeni, bazıları ise orijinal oyunların yeniden yapımı olarak karşımıza çıkacak. Konsolun fiyatının 150 ile 180 dolar arasında olacağı, indirilebilir oyunların ise 3 ile 8 dolar arasında olacağı ifade ediliyor.

Hem Intellivision patronu hem de 1 ve 2’nci oyunun bestecisi olan Tommy Tallarico’nun da dahil olduğu 9 diğer ekip üyesi de projenin içerisinde yer alıyor. Tallarico, bu proje için yıllardır konuştuklarını ve tüm ekibin bir araya gelmesi ile sonunda hayallerin gerçek olduğunu belirtiyor. Ekibin 4 Mayıs Cumartesi günü 20 dakikalık bir canlı yayın gerçekleştireceği ve proje hakkında konuşup imzalı posterler dağıtacağı da bilgiler arasında.