Anasayfa Haber Instagram Hikayeler İçin Bağlantı Linki Özelliği Geliyor

Instagram Hikayeler İçin Bağlantı Linki Özelliği Geliyor

Instagram hikayeler için bağlantı linki özelliği

Instagram Hikayeler için kullanıcıların bir süredir beklediği bağlantı linki özelliği sonunda geliyor.

Son yayınlanan Instagram güncellemesi ile beraber, birçok yeni özelliği kullanıcılarına sunan Facebook, şimdi de bağlantı linki özelliği üzerinde çalışıyor. Yakın zaman içerisinde kullanıma sunulacak olan bu yeni özellik ile birlikte artık Intagram Hikayeler için bağlantı linki oluşturulabilecek.

Instagram Hikayeler İçin Bağlantı Linki Özelliği Test Ediliyor

Bu özellik sayesinde kullanıcılar, artık hikayelerinin bağlantı linkini paylaşabilecek. Bu kısımda Facebook’un Hikayelere ”Bağlantıyı Kopyala” ve ” Yeni Bağlantı” olmak üzere iki farklı seçeneği ekleyeceğini görmekteyiz.

Bahsi geçen bu özellik ile bir bağlantı linki oluşturacak olan kullanıcılar, artık hikayelerini uygulamayı kullanmayan arkadaşlarıyla da paylaşabilecek.

Instagram Hikayeler için bağlantı linki özelliği

Belli başlı bölgelerdeki kullanıcıların test etmesi amacıyla kullanıma sunulan Paylaşım Bağlantısı özelliği sayesinde kullanıcılar örneğin, durumlarını Facebook ya da WhatsApp benzeri platformlardan da rahatlıkla oluşturduğu linkler sayesinde paylaşabilecekler.

Şimdilik, bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor. Ancak, elde edilen bilgiler ışığında bahsi geçen özelliğin çok yakın zamanda tüm dünyadaki kullanıcılar için erişime açılacağı ön görülüyor.

İlginizi Çekebilir: Milyonlarca Instagram Fenomeninin Hesap Bilgisi Sızdırıldı