Anasayfa Haber Bülten Cooler Master Yeni Soğutucularını Tanıttı

Cooler Master Yeni Soğutucularını Tanıttı

Cooler Master, Computex 2019 fuarında yeni soğutma çözümlerini duyurdu.

CPU soğutucuları, bilgisayar bileşenleri ve çevre birimleri ile tanıdığımız Cooler Master yeni ürünlerini tanıttı. Yeni 3DVVC teknolojisi, (AIO) çift pompa CPU soğutucusu ve MasterFan SF serisi yeni ürünlerin temelini oluşturuyor.

MasterAir Maker 3DVVC

MasterAir Maker 3DVVC, Cooler Master’ın 3D Dikey Buhar Odası teknolojisiyle tasarlanmış. Isıyı CPU’dan dağıtmak için geleneksel ısı boruları yerine, tek bir 3D Dikey Buhar Odasının bir ünitesini kullanıyor. Buhar haznesi, CPU ısısını alüminyum kanatlara eşit bir şekilde dağıtmak için U şeklinde bir konfigürasyona şekillendirilmiş ve iki 140mm fan tarafından soğutuluyor.

MasterAir MA620M

MasterAir MA620M, ısıyı eşit bir şekilde dağıtmak için tek tip 6 ısı borusu düzenine sahip karartılmış alüminyum kanatları barındırıyor. Silencio FP120 fan, ısı borularındaki ısıyı sessizce soğutmak için sessiz performans ile yüksek hava basıncı sağlıyor.

MasterAir G200P ve G400P

G200P ve G400P, Cooler Master’ın bir sonraki küçük form faktörlü (SFF) hava soğutucuları olarak piyasaya sürülecek. G200P için 39,5 mm ve G400P için 58 mm’lik ultra düşük profilli, gömülü 2 ısı borusu (G200P) ve 4 ısı borusu (G400P), her iki model için de 92mm fan G200 ve G400P kullanıcılarına geniş termal performans sağlayacaktır. Her iki modelde de fanlar RGB aydınlatma özelliği ile gelmektedir.

MasterLiquid Dual Pump AIO Design

Cooler Master, her iki pompada yeni çift oda tasarımı içeren yeni çift pompa AIO sıvı soğutucusunu da Computex bünyesinde tanıttı. İkili pompa, soğutucunun su bloğuna akış hızını ve akış basıncını maksimize ederek soğutma performansını artırmayı hedefliyor.