Anasayfa Haber Xbox Game Pass PC Platformları İçin Duyuruldu

Xbox Game Pass PC Platformları İçin Duyuruldu

Xbox Game Pass PC

Microsoft sürpriz bir duyura imza atarak, Game Pass hizmetini 100’den fazla oyunla PC platformu için duyurdu.

Microsoft cephesinden gelen açıklamaya göre; Xbox One sahiplerine özel olarak sunulan Game Pass hizmeti, yakın zaman içerisinde PC platformları için gelecek. Detaylarının E3 2019’da açıklanacağı belirtilen Xbox Game Pass PC platformu ile beraber kullanıcılara ilk etapta 100’den fazla seçmece oyun sunulacak.

Sadece Windows 10 işletim sistemli bilgisayarlarda çalışacak olan bu hizmete kullanıcılar 59.99 TL ücret ödeyerek Bethesda, Deep Silver, Devolver Digital, Paradox Interactive, SEGA gibi geliştiricilerin 100’den fazla oyununa ücretsiz olarak erişim sağlayabilecekler.

Bu hizmet için 75’ten fazla geliştirici ile çalıştıklarını belirten Phil Spencer, kütüphanede yer alacak olan oyunların özenle seçildiğini de belirtti. Bunun yanı sıra, her ay düzenli olarak yeni oyunlarında ekleneceğini belirten Spencer, aynı zamanda Game Pass üyesi PC kullanıcılarının Microsoft Store’da yer alan oyunları yüzde 20 indirim ile alacağını da müjdeledi.

Son olarak, yeni platformda yer alacak olan oyunların ve içeriklerin E3 2019 etkinliğinde detaylandırılacağını da belirtmekte yarar var.

İlginizi Çekebilir: RAGE 2 İncelemesi