Anasayfa Haber Philips Hue Akıllı Priz Çözümü İçin Hazırlanıyor

Philips Hue Akıllı Priz Çözümü İçin Hazırlanıyor

Philips Hue Akıllı Priz

Philips Hue akıllı priz ile evinizdeki elektronik eşyaların elektrik bağlantısını kolayca kontrol edebileceksiniz.

Akıllı ev teknolojileri anlamında çalışmaları ile dikkat çeken Philips görünen o ki şimdi de yeni bir ürün sunmaya hazırlanıyor. Son sızıntılar ile Philips Hue akıllı priz adlı yeni bir ürünün bu yıl içerisinde duyurulabileceği ortaya çıktı. Şirketin Hue serisi ile normalde aydınlatmaya odaklandığını da not olarak düşelim.

Philips Hue Go İncelemesi

İddialara göre Apple HomeKit, Google Asistan ve Amazon Alexa ile birlikte çalışabilecek olan akıllı priz, doğrudan geleneksel duvar prizine takılabilecek ve her türlü ürünün elektrik bağlantısının kablosuz kontrolü için kullanılabilecek.  Ampüller, çamaşır makineleri, televizyonlar gibi örnekleri genişletmek mümkün.

Philips Hue Akıllı PrizSistem sayesinde akıllı ev kurulumuna yeni cihazlar dahil edilebilecek. Cihazlar için sensörler, zamanlamalar ve takvimler oluşturma olanağı da kullanıcılara sunulmuş olacak.

Hali hazırda üçüncü parti akıllı prizler Hue sistemi ile çalışabiliyordu. Philips ise ilk kez kendi üretimini gerçekleştirmiş olacak. Ürün için beklenen fiyatsa yaklaşık 30 Euro.