Anasayfa Haber Logitech Sync Kurumsal Cihaz Yönetimini Kolaylaştırıyor

Logitech Sync Kurumsal Cihaz Yönetimini Kolaylaştırıyor

Logitech Sync

Logitech Sync şirketlerin cihazlarını yönetmesini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Logitech şirketlere ait kurumsal ürünlerin yönetilmesini sağlayacak bulut tabanlı platformunu duyurdu. Logitech Sync adlı platform cihazların yönetimi dışında, bu cihazların gözlenmesini ve nasıl kullanıldıklarını da gözlemlemenizi sağlıyor.

Sync, onlarca kişinin olabileceği ve sıklıkla 5-6 kişinin toplantı yaptığı bir odayı daha küçük bölümlere ayırmanızı da önerebiliyor. Gerçek zamanlı olarak toplantınızı etkileyebilecek sorunları görmeniz hakkında da sistem fikir verebiliyor.

İşyeri analitiği ve iç görüleri anlamında yararlar sağlayacak platform ile konferans odası kameralarının kolayca yönetilmesi de mümkün. Tüm kameraların sistem yazılımının sadece birkaç tıklama ile güncellenmesi ve cihazların durumlarının herhangi bir yerden kontrol edilmesi de büyük kolaylık anlamına geliyor.

Rally ve Meetup konferans odası kameraları desteği bulunan yazılım, uzaktan gözetleme ve sistem yazılımı güncellemesi gibi destek görevleri de üstleniyor. 2020 yılında ise daha fazla cihaz için destek sağlanması hedefleniyor.

Bu ay kapalı betası gelecek olan yazılımın dördüncü çeyrekte çıkışının gerçekleştirilmesi planlanıyor.