Anasayfa Haber Nokia 5.1 Plus Kamera Performansı

Nokia 5.1 Plus Kamera Performansı

Bu videomuzda Nokia 5.1 Plus modelinin kamera özelliklerine yakından bakıyoruz.

Nokia 5.1 Plus ikili kamera sistemini kullanıyor. Bu sistem 13 Megapiksel ana kamera ve 5 Megapiksel derinlik algılayabilen ikincil kameradan oluşuyor. Ayrıca iki kameranın hemen altında flaş bulunuyor.

Kamera uygulaması sadece tasarıma sahip. Nokia 5.1 Plus’ın kamerası ile HDR fotoğraflar çekebiliyor, zamanlayıcı, panaroma, time-lapse, ağır çekim gibi kamera modlarından yararlanabiliyorsunuz. Uygulama içerisinde ayrıca kullanımı kolay manual mod da yer alıyor. Bu bölümde fotoğraf mesafesini, odak uzaklığını ayarlayabilir ve beyaz ayarını yapabilirsiniz.

Gün ışığında Nokia 5.1 Plus ile çektiğiniz fotoğraflar oldukça tatmin edici. Renkler son derece doygun ve beyaz ayarı doğru bir şekilde ayarlanıyor. Cihazda bulunan derinlik algılayan kamera sayesinde objeleri arka plandan kolayca ayırabiliyor ve HDR desteği ile sinematik fotoğraflar çekebiliyorsunuz.

Live Bokeh özelliği sosyal medyada paylaştığınız fotoğraflarda ekstra önem kazanıyor. Bu moda geçtiğinizde odaklandığınız objelerin arka plan bulanıklığını tercihinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Ön kamera 8 MP çözünürlüğünde ve yine selfielerinizde HDR özelliğinden yararlanabiliyorsunuz.

Nokia 5.1 Plus 1080p 30fps video kaydı yapabiliyor ve EIS yardımıyla sosyal medya için çektiğiniz görüntüler akıcı ve temiz görünüyor. Hatta bu video kapsamında önceden çektiğimiz iki görseli Technopat.Net’in Instagram hesabından paylaştık ve sizlerin tahminlerini aldık. Söz konusu gönderiye hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

View this post on Instagram

Sizce bu fotoğraflar hangi telefon ile çekildi?

A post shared by Technopat (@technopatnet) on

Nokia 5.1 Plus modelini bu bağlantıda bulabilirsiniz.