Anasayfa Haber Yeni Samsung SmartThings Kamera ve Akıllı Priz Duyuruldu

Yeni Samsung SmartThings Kamera ve Akıllı Priz Duyuruldu

Samsung SmartThings

Samsung SmartThings güvenlik kamerası, akıllı priz ve akıllı ampul üçlüsü ile akıllı ev için kurmaya destek oluyor.

Samsung Smarthings markası altında yeni akıllı ev teknolojisi ürünleri ile karşımıza çıkıyor. Ev için güvenlik kamerası Cam, akıllı priz Wifi Smart Plug ve akıllı ampul Smart Bulb ürünleri ile şirket akıllı ev oluşturma konusunda tüm her türlü ihtiyaca yanıt vermek istiyor. Bu ürünleri kullanmak için bir Samsung SmartThings hub cihazına ihtiyaç duymuyorsunuz.

Güvenlik kamerası Full HD ve HDR çekim özelliklerine sahipken 145 derecelik görüş açısı ile evinizin büyük kısmını gözetim altında tutmanızı mümkün hale getiriyor. Gece görüşü ile karanlıkta bile çekim yapabilen ürün nesne tespit etme yeteneği de sunuyor. Cihazın insan, hayvan ve taşıt ayırt edebildiği de bilgiler arasında. Smarthings uygulaması ile anında bildirim almak da mümkün. İki yönlü ses ile hane halkıyla ve hatta evcil hayvanınızla konuşma şansına da sahipsiniz.

Wifi Smart Plug ise lambaları, akıllı ev aygıtlarını ve diğer elektronik cihazları açmak veya kapatmak konusunda yardımcı oluyor. Ayrıca, akıllı priz için zamanlayıcı ayarlama veya takvim oluşturma özellikleri de sunuluyor. Bixby, Google Asistan ve Amazon Alexa ile çalışan cihazlar için sesli komut kullanılmasına da izin veriliyor. Smart Bulb da bu sesli asistanlar ile uyumlu ve sesli kontrol destekliyor. Ampuller için uygulama üzerinden kişisel otomasyonlar oluşturup ambiyans yaratmak da elinizde.

Samsung güvenlik kamerası için 90 dolar, akıllı priz için 18 dolar ve akıllı ampül içinse 10 dolar fiyat etiketi belirlemiş durumda.

İlginizi çekebilir: Philips Hue Akıllı Priz Çözümü İçin Hazırlanıyor