Anasayfa Haber Instagram Hikayeler Grup Sohbet Çıkartması Sunuldu

Instagram Hikayeler Grup Sohbet Çıkartması Sunuldu

Instagram Hikayeler Grup Sohbet Çıkartması

Instagram Hikayeler grup sohbet çıkartması ile arkadaşlarınızla topluca ve kolayca sohbet edebileceksiniz.

Instagram Hikayeler özelliği için işlevsel yeni bir çıkartma daha kullanıcılara sunuldu. Instagram Hikayeler grup sohbet çıkartması sayesinde takipçilerinizi yeni bir grup sohbete katılmaları için davet edebileceksiniz. Hem de bu sohbete kimlerin katılabileceğini belirlemek de sizin elinizde.

Anket, geri sayım, test, konum, bahset, konu etiketi, sorular gibi çıkartmaların yanına eklenen sohbet çıkartması ile kullanıcıların bir şey hakkında konuşmak veya plan yapmak için büyük bir grup halinde sohbet etmesi anlamında çözüm sağlanıyor.

Bir kullanıcı hikayesine sohbet çıkartması eklediğinde, arkadaşları bu çıkartmaya tıklayıp sohbete erişmek için istekte bulunuyor. Çıkartmayı kullanan kişi ise yeni sohbette kimlerin olacağını belirleyebiliyor. Bu sohbetin direk mesajlar gelen kutusunda yer aldığını da belirtelim. Sohbetin ne zaman biteceğine de yine hikayenin sahibi karar veriyor.

Kullanıcıların gerçek arkadaşları ile Instagram üzerinden etkileşim kurması amacıyla tasarlanmış olan özelliğin, influencer kullanıcılarca nasıl kullanılacağını ise merak ediyoruz.

İlginizi çekebilir: Instagram Hesap Geri Alma İşlemi Kolaylaştırılacak