Anasayfa Haber Microsoft Teams 13 Milyon Günlük Kullanıcıya Ulaştı

Microsoft Teams 13 Milyon Günlük Kullanıcıya Ulaştı

Microsoft Teams 13 Milyon

Microsoft Teams 13 milyon günlük kullanıcı sayısına ulaşırken, çeşitli yeniliklerin müjdesi verildi.

Microsoft gelecek hafta gerçekleştireceği Inspire 2018 iş ortakları konferansı öncesinde bazı veriler paylaştı. Buna göre şirketin ortak çalışma servisi Microsoft Teams, 13 milyon günlük aktif kullanıcı sayısına ulaştı. Ek olarak, haftalık aktif kullanıcı sayısı ise 19 milyon oldu. Şirket rakibi Slack’in ise günlük aktif kullanıcı sayısının 10 milyon olduğunu ifade edildi.

Platform için yakın gelecekte sunulacak yenilikler de tanıtıldı. Kullanıcılar artık okundu bilgisi alabilecek ve mesajlarınızın ne zaman okuduğunu öğrenebileceksiniz. Öncelikli bildirimler ise alıcı cevap verene kadar her 2 dakikada bir kendisine bildirimde bulunacak. Bu özelliklerin Temmuz ayı içerisinde kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Yeni özellikler için ikinci bir kategori ise iletişimlerin yönetimi odaklı oldu. Bir kanalda duyuru yapmak, kanallar arasında çapraz gönderiler yapabilmek ve kanallar için moderatör atamak mümkün hale geliyor. Duyurular özelliği şimdiden kullanıma sunuldu. Çapraz gönderilerin yakında, moderasyonun ise bu ay içerisinde sunulacağı bilgiler arasında.

Üçüncü kategoride ise çalışanlar ve vardiyaları hakkında. Teams Shift modelindeki saat, çalışanların giriş ve çıkış saatleri hakkında bilgi sahibi olmasını sağlıyor. Bu özellik de şimdiden sunulmaya başladı. Ağustos ayında gelecek hedeflenmiş iletişim özelliği ise bir takımın sahiplerinin belirli rollerdeki kişilere doğrudan mesaj göndermesine izin verecek.

Son olarak dördüncü kategori ise Teams dağıtımı yapan bilgi-işlem sorumluları için. Teams artık mevcut Office 365 ProPlus kurulumlarında mevcut durumda. Yöneticiler ise ön tanımlı politika paketlerini yönetici merkezinden ayarlayabiliyorlar. Politika paketleri ise yakında gelecek.

İlginizi çekebilir: Office Uygulamaları için Sketchy Shapes Duyuruldu

 

Bir yorum

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version