Anasayfa Haber Pixelmator Pro İçin Hummingbird Güncellemesi Yayınlandı

Pixelmator Pro İçin Hummingbird Güncellemesi Yayınlandı

Pixelmator Pro Apple Fotoğraflar

Pixelmator Pro 1.4 Hummingbird güncellemesi ile Apple Fotoğraflar entegrasyonu kazandı.

Adobe Photoshop ile kıyaslandığında daha ve uygun fiyatlı bir alternatif olan Pixelmator Pro yeni güncellemesi ile birçok farklı özellik kazanıyor. Bunların başında ise görüntü düzenleme uygulamasının artık Apple Fotoğraflar içerisinde gelişmiş görsel düzenlemeye olanak sağlaması geliyor.

Pixelmator Pro 1.4 Hummingbird ile gelen bir uzantı, Apple fotoğraf kütüphanesine tüm düzenleme araçlarını getiriyor. Katman tabanlı düzenleme, RAW fotoğraf düzenleme, dijital fırçalarla boyama ve çok daha fazlasını doğrudan Fotoğraflar uygulaması içerisinden yapabiliyorsunuz.

Daha önce bu işlemleri yapmak için bir görüntünün ayrı olarak Pixelmator Pro ile açılması gerektiğini hatırlatalım. Ayrıca, uzantıyı kullanarak yaptığınız tüm düzenlemeler doğrudan Fotoğraflar’a kaydedilebiliyor. iCloud ise dosyalarınızı birden fazla cihaz ile eş zamanlayabiliyor.

Hummingbird sürümü ile yeni bir Yakınlaştırma (Zoom) aracı da geliyor. Bu araç daha tepkisel bir gezinme özelliği de sunuyor. Güncellenmiş Kırpma (Crop) aracı ise Silme (Delete) modu ile özel piksel boyutlarında kırpma yapabiliyor. Katmanlı dosyaları doğrudan mevcut görüntülere sürükleyip bırakma yeteneği de gelirken, yenilenen Dilim ve Boyama (Slice & Paint) aracı ön ayarları ile çok katmanlı belgeler için daha iyi performans yeni sürümün yeniliklerinden Tüm Apple cihazlar için şablonlar bulunması da Apple Watch veya iPad için tasarım yapıyorsanız işinizi kolaylaştırıyor.

İlginizi çekebilir: iPad İçin Photoshop CC Kapalı Beta Başvuruları Başladı