Anasayfa Etkinlik Gamescom Watch Dogs Legion Gamescom 2019 Fragmanı Yayınlandı

Watch Dogs Legion Gamescom 2019 Fragmanı Yayınlandı

Watch Dogs Legion Gamescom 2019 fragmanı

Watch Dogs Legion için Gamescom 2019 fuarında yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

E3 2019 etkinliğinde tanıtılan Watch Dogs Legion için bugün yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Ubisoft, yayınlamış olduğu Watch Dogs Legion Gamescom 2019 fragmanı ile oyunda kontrol edeceğimiz karakterler ile ilgili bir takım detayları bizler ile paylaştı.

Ubisoft yetkililerinin Gamescom etkinliğinde paylaşmış olduğu bilgilere göre, oyunda yer alacak olan her karakterin kendine has bir hikayesi olacağını görüyoruz.

Tüm Gamescom 2019 haberlerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Daha önceden paylaşılan bilgilere göre, serinin yeni oyununda Londra’yı tiranların elinden kurtarmaya çalışacağız. Bu kısımda direnişçi grubu temsil edeceğimiz oyunda aynı zamanda herhangi bir NPC’yi oynayabileceğiz. Bu da birden fazla karakterle oynayabileceğimiz anlamına geliyor.

NPC’ler ile direniş gücü oluşturup Londra’yı kurtarmaya çalışacağımız oyunda, her bir karakteri tek bir sefer yönetebileceğiniz. Bu detay ile ilgili yetkililerin söylediklerine göre, eğer yönetmiş olduğumuz operatör görev sırasında ölürse oyunundan tamamen çıkartılacak. Daha sonrasında ise oyuncular oyunda yer alan bir başka NPC ile oyununa devam edecek. Paylaşılan bu bilgilerin haricinde, şimdilik Ubisoft’un oyunun hikayesini nasıl sunacağı bilinmiyor. Ancak, konuyla ilgili ilerleyen günlerde Ubisoft tarafından resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

Son olarak, 6 Mart 2020’de piyasaya sunulacak olan oyunun yayınlanan Gamescom fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Google Stadia Üzerinden Oynanabilecek