Anasayfa Haber Technopat Tarafından Düzenlenen CS:GO Turnuvasına Davetlisiniz!

Technopat Tarafından Düzenlenen CS:GO Turnuvasına Davetlisiniz!

Technopat.net tüm oyunseverlerin katılımına açık olan CS:GO turnuvasını Cooler Master sponsorluğunda gerçekleştirecek.

Technopat.net olarak, Cooler Master sponsorluğunda Gamerbase ekibi ile ortak olarak düzenlediğimiz 1vs1 CS:GO turnuvamız, çok oyunculu oyunlardaki öncü platform FACEIT üzerinden oynanacak. Turnuvada 128’er kişilik iki farklı grup yer alacak. Her grubun yarı finale çıkan oyuncuları final aşamasına çıkmaya hak kazanacak.

Final aşamasında 8 kişi mücadele edecek ve ilk 3’e girmeyi başaran oyuncular Cooler Master’dan ödüller kazanacak!

Turnuva hakkında tüm detaylara ve kurallara erişmek için lütfen turnuva sayfasında bulunan bilgilendirme sekmelerini dikkatli bir şekilde okuyun ve turnuva için gereken her şeyin çalıştığından emin olun. Turnuva sistematik bir şekilde ilerleyeceği için, turnuva saatinde mutlaka katıldığınız eleme grubu sayfasında yer almanız gerekiyor.

Turnuvaya kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Turnuva Türü: Çevrimiçi (online)

Turnuva Biçimi: 1 vs 1 tekli eleme

Maç Biçimi: Eleme gruplarında çeyrek finale kadar olan maçlar 1 harita üzerinden, çeyrek final ise 3 harita üzerinden oynanacak.

Eleme gruplarında yarı finale çıkmayı başaran oyuncular final aşamasına katılmaya hak kazanacak. Elemelerdeki yarı final ve final maçlarının turnuvaya etkisi olmayacak.

Azami oyuncu sayısı:

A Grubu 128 Kişi

B Grubu 128 Kişi

Turnuva programı:

A Grubu: 31.08.2019 Cumartesi 17:00

B Grubu: 31.08.2019 Cumartesi 19:00

(Oyuncular yer olması durumunda tercih ettikleri grubu seçebilir)

Final: 01.09.2019 Pazar 19:00

Dikkat: Turnuva başlangıç saatinde Faceit turnuva grubunuzda hazır bulunmanız gerekmektedir. Geç kalan oyuncular elenecektir.

Harita Havuzu: AIM_FACEIT_NOAWP, AIM_REDLINE, AIM_MAP2_GO, AIM_9H_AK, AIM_AK47_V2, AIM_FACEIT, AIM_DEAGLE

Harita iki oyuncu arasında oylama ile belirlenir.

Ödüller:

  1. Oyuncuya: Cooler Master CK350 RGB Mekanik Türkçe Oyuncu Klavyesi
  2. Oyuncuya: Cooler Master MM530 Oyuncu Faresi
  3. Oyuncuya: Cooler Master Süpriz Hediye Paketi

Önemli Detaylar:

  • Turnuva, belirtilen saatte gecikmesiz başlayacak. O sırada maç sayfasında bulunmayan oyuncular beklenmeden eleneceğinden maç saatinde hazır bir şekilde bekliyor olmanız gerekiyor.
  • Turnuva boyunca tüm iletişimin sağlanacağı Gamerbase Discord (https://discordapp.com/invite/MFsrM8T) sunucusunda olmanız ve sunucudaki #technopatcsgo kanalını takip etmeniz gerekiyor.
  • Turnuva sunucularına girebilmeniz için bilgisayarınızda Faceit AC yazılımının CS:GO başlatılmadan önce çalıştırılmış olması gerekiyor. Turnuva öncesinde bir sorun olmadığından emin olmanız için FACEIT platformunda bir maç oynamanızı tavsiye ediyoruz.
  • Her eleme grubunda yarı finale kadar yükselmiş olan oyuncular, 8 kişinin yer alacağı final aşamasında oynama hakkı kazanacak. Yarı final sonrasındaki maçlar da oynanacak ancak sonucu turnuvayı etkilemeyecek.
  • Eleme gruplarındaki çeyrek final maçı üç harita üzerinden, geri kalan maçlarsa tek harita üzerinden oynanacak. Final aşamasındaki tüm maçlar üç harita üzerinden oynanacak.
  • Eleme gruplarındaki çeyrek final maçında oylamayla seçilen aynı harita 3 kere oynanırken final aşamasında oynanacak 3 harita farklı olacak.
  • Final aşaması maçları Gamerbase Twitch (twitch.tv/gamerbase) kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Turnuvaya kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.