Anasayfa Haber Bülten Logitech MX Master 3 ve MX Keys Duyuruldu

Logitech MX Master 3 ve MX Keys Duyuruldu

Logitech, Master serisinin en yeni modelleri Logitech MX Master 3 ve Logitech MX Keys’i duyurdu.

MediaMarkt’ın katkılarıyla en yeni teknolojileri ve yeni ürünleri sizlere anlatmaya devam ediyoruz.

İsviçre’de tasarlanan ve üretilen MX Master 3, tamamen yeni MagSpeed (Manyetik Hızlanma Özelliği) Kaydırma Tekerleği ile ultra hızlı ve ultra hassas kaydırma sağlıyor. Elektromıknatıslarla çevrelenen MX Master 3, binlerce çizgiyi saniyeler içinde sessizce kaydırmaya olanak tanırken, Perfect Stroke teknolojisine sahip MX Keys, Logitech klavyeleri arasında en iyi düşük profilli yazma deneyimini sunuyor.

Tüm IFA 2019 haberlerine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Birol Sülük, “En yeni amiral gemisi ürünlerimiz, daha üretken olmak ve düşünce hızlarındaki dijital içerikle etkileşime girmek isteyen yazılım geliştiricileri, mühendisler veya tasarımcılar gibi profesyonel kullanıcılar için tasarlandı. MX Master 3 MagSpeed kaydırma tekerleği, bugüne kadar ki en hızlı, en sessiz ve en gelişmiş kaydırma tekerleğimiz. MX Keys, size istediğiniz süre boyunca çalışabilmeniz için en konforlu düşük profilli yazma deneyimini sunarken, bu üstün performanslı iki ürünü birlikte kullandığınızda masaüstünüz için mükemmel bir çözüm sağlıyorlar.” diye konuştu.

Logitech MX Master 3

Logitech MX Master 3 Wireless Mouse uzun süreli çalışma durumunda kullanıcıların elini ve bileğini destekleyecek şekilde tasa Logitech Options aracılığıyla sunulan kişiselleştirme seçeneklerine ek olarak, popüler yazılım uygulamaları için hazırlanan profiller de kullanıma hazır şekilde mouse’la birlikte sunuluyor. Mouse, cam dahil tüm yüzeylerde çalışabilen ve 4.000 DPI yüksek hassasiyetli Logitech MX imzalı Darkfield sensöre ve tam şarjla 70 güne kadar dayanabilen, üç dakikalık hızlı şarjla tam gün kullanım süresi sağlayan bir bataryaya sahip.

Logitech MX Keys

Logitech MX Keys Advanced Wireless Keyboard, akıcı tuş vuruşları ve tuşlara basıldığında doğru, dokunsal tepkilerle farklı bir yazma deneyimi sunmayı hedefliyor. Akıllı ışıklandırmayla donatılmış arka aydınlatma, kullanıcının ellerini algılıyor ve ortam aydınlatma durumuna bağlı olarak klavye aydınlatmasını otomatik olarak ayarlıyor. MX Keys, pil gücünden tasarruf etmek ve dikkat dağılmalarını minimumda tutmak için kullanılmadığında kapanma özelliğine sahip bulunuyor. Ayrıca Logitech MX Keys Advanced Wireless Plus versiyonunda, klavyeye ekstra rahatlık kazandıran yumuşak ve dayanıklı, ayrılabilir bir avuç içi desteği de mevcut.