Anasayfa Haber Bülten Yeni Renault Captur Tanıtıldı

Yeni Renault Captur Tanıtıldı

2013 yılından bu yana satışta olan Renault Captur tamamen yenileniyor. Yenilenen Captur daha fazla kişiselleştirme, güvenlik ve modülerlik sunacak.

Yeni nesil Captur’un SUV tasarımı tamamen yenilenmiş durumda. Araç aynı zamanda iç mekanda sunduğu teknolojileri artırıyor. Yeni Captur, üst segment modellerin özelliklerini bünyesinde barındırıyor. Peki nedir bu özellikler:

  • Easy Connect ve en son multimedya sistemi Renault Easy Link ile internet bağlantısı.
  • Trafik ve Otoyol Destek Sistemi gibi sürüşe yardımcı sistemler ile otonom araçlara geçişin ilk adımı oluyor.
  • Hibrit ve E-TECH plug-in olmak üzere elektrikli versiyonlara da sahip.

Renault Grubu Tasarım Direktörü Laurens van den Acker, “Yeni Captur ile modelin en iyi özelliklerini koruduk ve daha da iyileştirdik. Ayrıca Captur artık daha fazla kişiselleştirilebiliyor. Renault için, yolculuk deneyim kalitesi mutlak bir öncelik.” dedi.

Renault Grubu CEO’su Thierry Bolloré ise, ‘’Yeni Captur, 2020’den itibaren sınıfının ilk şarj edilebilir hibrit modeli (plug-in) olacak. Hibrit otomobile adapte edilmiş benzersiz bir aktarma sistemi ve doğrudan F1 türevi olan bir enerji yönetim stratejisi geliştirdik. Renault olarak, teknoloji ve inovasyonu müşterilerimiz için erişilebilir hale getirmek en büyük önceliğimiz.“ dedi.