Anasayfa Haber 22 Yıllık Kayıp Vakası Google Earth ile Çözüldü

22 Yıllık Kayıp Vakası Google Earth ile Çözüldü

1997 yılında kaybolan birinin cesedine Google Earth sayesinde ulaşıldı.

22 yıldır kayıp durumda olan 40 yaşındaki William Earl Moldt adlı bir şahsın cesedine Google Earth sayesinde ulaşılmış durumda. Florida eyaletine bağlı Wellington şehrinde, semt sakinlerinden birisinin Google uydu görüntülerine bakarken, evinin arkasında bir araç olduğunu fark etmesi sonrasında polis olay yerine gelerek, bu kişinin Moldt olduğunu doğrulamış. Böylece kayıp vakası Google Earth sayesinde aydınlığa kavuşmuş.

8 Kasım 1997 tarihinde kaybolduğu bildirilen şahsın bir gece kulübüne gittiği ve kız arkadaşını eve döndüğüne dair aradığı belirtiliyor. Öte yandan, kendisi ve 1994 Saturn SL aracı hiçbir zaman eve geri dönmemiş. İddialar ise şahsın alkollü olduğu yönünde. Yine de olayın nasıl olduğu bilinmiyor.

Charley Projesi’ne göre aracın 2007’den beri Google Earth’te görüldüğü paylaşılıyor. Google platformunda daha önce de birçok ilginç olayın tespit edildiğini hatırlatalım.

İlginizi çekebilir: Hindistan, Ay Üzerindeki Kayıp Aracını Buldu

 

3 Yorumlar

  1. Tabi bizde çözünürlük diye bir şey olmadığı için bırak gölü görmeyi oturduğum apartmanı bile buzlu camdan bakıyormuş gibi görüyorum. Bizde artık kaybolan fabrika köy şehir dağ filan olursa buluruz artık.

  2. Ben haberi iki kez okudum yine de anlayamadım. Sorun benle ilgilidir diye düşünüyorum. Yani adamın evinin bahçesinde 22 yıldır bir araba ve içinde bir ceset var adam bunu uydudan görüyor. 22 yıldır bahçeye çıkma ihtiyacı duymamış anlaşılan.

    • Bahçedeki yapay gölete düşmüş araç , haber eksik yazılmış. Google map görüntüsünde araç görünüyor. Aracın düştüğü derinlik yaklaşık 4-5 metre civarı gibi. Gölet kenarından bakıldığında muhtemelen yatay bakış ve suyun ışığı kırmasından ötürü araç fark edilemiyor ama dikey kuş bakışı fark edilebiliyor. Araç 1997 de kayıp olmuş o zamanlar kim bilir o göletin civarı nasıldı tenha sesiz bir yer olabilir vs .Bu sebeptirki araç ve maktul bulunamamış görülememiştir. Kişi için kötü bir ölüm Allah kimsenin başına böyle bir ölüm vermesin.

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version