Anasayfa Haber John Wick Hex Çıkış Tarihi Duyuruldu

John Wick Hex Çıkış Tarihi Duyuruldu

John Wick Hex Çıkış Tarihi

Windows ve Mac platformlarında sunulacak olan John Wick Hex için çıkış tarihi belli oldu.

John Wick serisi hayranlarının merakla beklediği John Wick Hex çok yakında oyuncularla buluşacak. John Wick Hex çıkış tarihi ise 8 Ekim olarak açıklanmış durumda. Oyun sadece Epic Games Store platformuna özel olarak Windows ve Mac için 29 TL fiyat ile satın alınabilecek.

Thomas Was Alone ve Volume gibi popüler inde oyunlarının yaratıcısı Mike Bithell’in Bithell Games tarafından geliştirilen oyunda, filmlerin dublör koordinatörü Jojo Eusebio ile de yakın çalışılmış. Böylece Baba Yaga’nın hareketleri oyuna en iyi şekilde aktarılmış.

Film serisinin profesyonel tetikçisi John Wick gibi düşünmenizi ve hamle yapmanızı sağlayan hızlı tempolu ve aksiyon odaklı bir strateji oyun hikaye evrenini genişletirken, serinin klasik gun fu tarzını yakalayarak dövüş temalı satrancı bir video oyunu olarak hayata geçiriyor. Ayrıca, oyuncuların hızlı kararlar vermesi ve gerçekleştirecekleri her eylem ve saldırının sonuçlarını göz önüne alması gerekiyor.

Yeni silahlar, kıyafet seçenekleri ve mekanların kilidini açmak için ana hikaye modunda iyi bir performans göstererek ilerlemeniz gerekiyor. Her silah, kullanacağınız taktikleri ve oynama yönteminizi değiştirebiliyor. Cephanenizin sınırlı olacağını da belirtelim. Bundan dolayı şarjör doldurma sürenizi ayarlamanız ve görev sırasında bulduğunuz silahlardan en iyi şekilde yararlanmanız şart.

Oyunda grafikli siyah beyaz tasarım tercih edilmiş. Oyun, görkemli rollerinin yanı sıra seslendirme sanatçısı olan Ian McShane ve Lance Reddick gibi dünyaca ünlü isimleri de ağırlıyor.

İlginizi çekebilir: Borderlands 3 İncelemesi – İlk 10 Saat