Anasayfa Haber macOS Catalina Çıkış Tarihi Belli Oldu mu?

macOS Catalina Çıkış Tarihi Belli Oldu mu?

macOS Catalina çıkış tarihi konusunda önemli bir tüyo fark edildi.

iOS 13, watchOS 6 ve tvOS 13 güncellemeleri sonrasında gözler tabii ki macOS Catalina güncellemesine çevrildi. Mac bilgisayarlar için gelecek yazılım güncellemesi için Apple tarafından sadece Sonbahar olmak üzere açık uçlu bir tarih verilmişti. Öte yandan, şimdi de web sitesinde güncellemenin 4 Ekim tarihinde sunulacağı ortaya çıktı.

Apple Danimarka sitesinde macOS Catalina için sayfasında Arcade servisinin bu tarihte geleceği görülüyor. Haliyle bu bilgi Mac işletim sisteminin de aynı tarihte gelme ihtimalini güçlendiriyor. Ülkemizde ise sadece Ekim ayına işaret edilmiş durumda. Sitedeki metinde “Hayal gücünü aşan oyunlar. Ekim’de Mac App Store’da sizinle.” ifadesi yer alıyor.

Öte yandan, Catalina ve Arcade’nin farklı tarihte sunulabileceği de ihtimaller arasında görülüyor. macOS güncellemesinin hafta başına, Arcade’nin ise Cuma günü gelebileceği söyleniyor. Buna sebep ise Apple’ın şimdiye kadar bir macOS güncellemesini Cuma günü yayınlamaması. Geçtiğimiz hafta dokuzuncu geliştirici betası ve sekizinci açık betanın kullanıcılarla buluştuğunu da not olarak düşelim.

Bakalım tarih konusunda Apple nasıl bir hamle yapacak?

İlginizi çekebilir: Hangisi Daha İyi: Apple Arcade Ve Google Play Pass Karşı Karşıya