Anasayfa Haber Photoshop ve Premiere Elements 2020 İçin Yeni Yapay Zeka Araçları

Photoshop ve Premiere Elements 2020 İçin Yeni Yapay Zeka Araçları

Photoshop Elements 2020 Yapay Zeka

Photoshop Elements 2020 ve Premiere Elements 2020 sürümleri yapay zeka araçları ile düzenlemeyi en kolay hale getiriyor.

Adobe Photoshop Elements 2020 ve Premiere Elements 2020 yeni yapay zeka odaklı özellikleri ile kullanıcılara sunuldu. Şirketin profesyonel yaratıcı uygulamalarının basitleştirilmiş sürümleri artık yüksek çözünürlükte fotoğraf ve videolar ile çalışırken Sensei teknolojisinin de desteği ile daha kolay kullanım sağlıyor.

Öncelikle Photoshop Elements 2020 tek tıkla kişi veya nesne seçimi gerçekleştirebiliyor. Bu seçimi çoğaltabiliyor, yeni bir arka plan ekleyebiliyor veya farklı bir fotoğrafa aktarabiliyorsunuz. Eğer seçtiğiniz kişinin teninde lekeler varsa Sensei özelliği ise teni pürüzsüzleştirebiliyor. Bir kaydırma çubuğu sayesinde bunun setliğini de ayarlayabiliyorsunuz. Yazılım, fotoğrafları siyah-beyaz anlık görüntülere tam ton uygulayarak veya renkli görüntüleri daha hoş tonlarla ayarlayarak otomatik olarak renklendirme yeteneğine de sahip. Farklı kullanım efektleri için öğretici 2 yeni rehberli düzenleme de güncelleme ile birlikte geliyor. Ana ekrandan erişilebilen Yeni Otomatik Oluşturmalar ise Siyah-Beyaz Seçim, Desen Fırçası, Boyacı ve Alan Derinliği ön ayarlarını içeriyor.

Premiere Elements 2020 ise yeni bir aracı ile düşük ışıkta çekilen akıllı telefon videolarıyla ilgili bir sorunu ortadan kaldırabiliyor. Basit bir sürükle-bırak efekti grenli ve gürültülü videolardaki görüntü kalitesini düzeltebiliyor. Adobe yapay zekası videonuzdaki içerikleri de belirleme ve buna göre etiketleme özelliğine sahip. Örneğin, eğer videoda kediniz ve siz yer alıyorsanız video metasına doğrudan insan ve kedi etiketleri eklenmiş oluyor. Yazılım ayrıca, düzenleme sürecini hızlandırmak üzere 5 yeni Kılavuzlu Düzenleme sunuyor.

Adobe Photoshop Elements 2020 ve Premiere Elements 2020 yazılımlarını ayrı ayrı 99.99 dolar, birlikte ise 149.99 dolar fiyat ile satın alabiliyorsunuz.

İlginizi çekebilir: iOS İçin Adobe Fresco Çıktı