Anasayfa Haber OPPO Reno2 Fiyatı ve Özellikleri

OPPO Reno2 Fiyatı ve Özellikleri

oppo reno2

OPPO Reno2 Fiyatı ve Özellikleri videomuz ile karşınızdayız. OPPO’nun yeni akıllı telefonu bakalım hangi özellikleri kullanıcılarla buluşturuyor?

OPPO Reno2, dört kameralı ilk OPPO akıllı telefonu olarak dikkat çekiyor. Bu kameralar 20 kat dijital yakınlaştırma destekliyor. Aynı zamanda telefonda Hibrit Video Sabitleyici (OIS+EIS) kullanılıyor. O zaman Reno2 Türkiye fiyatı ile makalemize giriş yapalım.

Oppo Reno2 Türkiye Fiyatı: 5.559 TL

Oppo Reno2z Türkiye Fiyatı: 3.799 TL

Oppo Reno2 Tasarım ve Ekran

Oppo Reno2 160mm uzunluğa, 74.3mm genişliğe ve 9.5mm kalınlığa sahip. Ön ekran Corning Gorilla Glass 6 ile korunurken, arka yüzey Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Telefonun Gece Mavisi ve Okyanus Yeşili olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor. Telefonda ekran üzerinden parmak izi okuma teknolojisi bulurken, 3.5 mm jak girişi de es geçilmemiş.

Reno2’de 6.5 inç Dynamic AMOLED ekran kullanılıyor ve 2340 x 1080 çözünürlüğe sahip. Bu panaromik ekranın kasaya oranı yüzde 93.1 gibi oldukça yüksek bir oran.

Oppo Reno2 Donanım ve Performans

Reno2 modelinde işlemci olarak Snapdragon 730 platformu kullanılıyor. Octa-Core bir işlemci olan 730, orta-üst segment telefonlar arasında giderek daha popüler hale gelmeye başladı. Telefonda bunun dışıda 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Telefon kutudan Android 9 Pie işletim sistemi ve Colos OS arayüz ile beraber çıkıyor. Ayrıca telefonda Dolby Atmos desteği de bulunuyor.

Oppo Reno2 Kamera Özellikleri

  • 48 MP ana geniş açılı kamera OIS ve EIS desteğine sahip
  • 13 MP telefoto kamera
  • 8 MP ultra geniş açılı kamera
  • 2 MP mono kamera

Mono kamera sayesinde 2.5 cm mesafeden makro çekimler yapabiliyorsunuz. Ultra Sabit Mod desteği ile beraber 60fps video çekebiliyor ve bu videolarda ses yakınlaştırma özelliğinden yararlanabiliyorsunuz. Ultra geniş açılı kamera 116 ve 119 derece geniş açılı fotoğraflar çekebiliyor.

Telefonun ön kamera özellikleri ise şu şekilde:

  • 11 derece açılan pivot tipli 16 MP selfie kamerası
  • Pop-Up kamera ilk Reno modeline göre yüzde 50 daha az toz topluyor
  • Kamera 0.8 saniye içerisinde açılıyor
  • Serbest düşüş durumunda kendini korumaya alarak hızlıca kapanabiliyor

Reno2 Batarya Özellikleri

Oppo Reno2’de 4.000 mAh dahili batarya bulunuyor. Ayrıca telefonda VOOC 3.0 Hızlı Şarj desteği de var. Bu sayede Reno2 yüzde 50 pil seviyesine 30 dakikada ulaşabiliyor.

İlginizi çekebilir: Honor 20 Fiyatı ve Özellikleri