Anasayfa Haber Bülten Üçüncü Kez Düzenlenecek Göster Kendini 26 Ekim’de Başlıyor

Üçüncü Kez Düzenlenecek Göster Kendini 26 Ekim’de Başlıyor

Oyunseverler ile Perdigital yayıncılarını bir araya getiren Göster Kendini etkinliğinin üçüncüsü, #gösterkendini 4×4 ismiyle düzenlenecek.

Etkinlik 26-27-28-29 Ekim tarihlerinde, sırasıyla Adana, Ankara, Bursa ve İzmir’in gözde alışveriş merkezlerine ait açık otoparklarda konumlanacak oyun tırının hem içinde hem de etrafında gerçekleşecek. #gösterkendini tırı, 26 Ekim’de M1 Adana, 27 Ekim’de ANKAmall, 28 Ekim’de Bursa Korupark ve 29 Ekim’de İzmir Optimum’da bulunacak. İlk iki #gösterkendini etkinliğinden farklı olarak bu defa etkinlik süresince sadece PUBG Mobile oynanacak.

Katılımın ücretsiz olduğu ve her gün saat 10:30’dan 19:00’a kadar devam edecek olan etkinliklerde, ödüllü turnuvalar, saat başı çekilişler ve çeşitli yarışmalar düzenlenecek. Ayrıca katılımcılar, etkinliklerde yayıncılarla tanışma, sohbet etme ve PUBG Mobile oynama şansına sahip olacaklar.

Etkinlik alanına gelen tüm katılımcılar 1 adet PUBG Mobile malzeme sandığı kazanacak. Ayrıca aynı anda birbirinden farklı alanlarda düzenlenecek turnuva ve çekilişlerde UC’ler, PUBG Mobile tişörtleri ve şapkaları, 100, 50, 25 TL dolu ininal kartlar sahiplerini bulacak. Gün boyu ETİ Maximus ve Red Bull ile enerji depolayacak olan katılımcılar, tır içerisindeki turnuvalarda Honor marka cep telefonlarını deneyimleme imkanına da sahip olacak.