Anasayfa Haber EA ve Steam İş Birliği Star Wars Fallen Order İle Başladı

EA ve Steam İş Birliği Star Wars Fallen Order İle Başladı

EA Steam İş Birliği

PC oyuncularının uzun süredir beklediği EA ve Steam iş birliği tekrar başladı.

Geçtiğimiz gün EA oyunlarının 8 yıldan sonra tekrar Steam platformunda satışa sunulabileceğine dair ipuçlarının ortaya çıktığını sizlerle paylaşmıştık. Sonunda beklenen oldu. EA ve Steam iş birliği resmen açıklandı. Geri dönüş Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve 15 Kasım tarihinde diğer platformlarda da çıkış yapacak olan aksiyon oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order ile başlamış durumda. Steam’de oyun için ön siparişler de açıldı.

Şirketin abonelik programı EA Access da önümüzdeki ilkbaharda Steam üzerinden de sunulmaya başlayacak. Bu arada dikkatinizi çekelim; Origin Access değil, EA Access. Bu programda sadece EA’nın Steam’de yayınladığı oyunlar ve bazı indirimler sunulacak. Servis şimdiye kadar sadece Xbox One ve PlayStation 4 için sunulan bir konsol ürünü durumundaydı.

Önümüzdeki aylarda The Sims 4, Unravel Two, Apex Legends, FIFA 20 ve Battlefield V oyunlarının da Valve oyun platformunda yer alacağının altı çiziliyor. Ayrıca, Origin ve Steam oyuncuları birlikte oyun oynama olanağına kavuşmuş olacak.

İlginizi çekebilir: Death Stranding PC İçin Duyuruldu