Anasayfa Haber Akustik Gürültü Önleme Özellikli Beats Solo Pro Tanıtıldı

Akustik Gürültü Önleme Özellikli Beats Solo Pro Tanıtıldı

Beats Solo Pro

Beats Solo Pro, akustik gürültü önleme ve Transparency modları ile geliyor.

Apple çatısı altındaki Beats by Dre yeni kablosuz kulaklık modelini duyurdu. Beats Solo Pro şirketin akustik gürültü önleme (ANC) özelliği sunan ve böylece müzik dinlerken çevredeki gürültüyü engelleyen ilk kulak üstü kulaklık ürünü. Ek olarak, kullanıcılar herhangi bir durumda çevredeki sesi duyması gerektiğinde Transparency (Transparanlık) modunu kullanabiliyor.

Kulaklığın her iki tarafında da bulunan tek yönlü hüzmeleme mikrofonu ile kullanıcının sesi yakalanıyor ve gelişmiş konuşma algılama için bir ivmeölçer kullanılıyor. Bu da “Hey Siri” sesle aktivasyon anahtar kelimesinin daha kolay aktif hale gelmesini sağlıyor. Üründe Apple H1 çipseti bulunuyor. Böylece diğer Apple H1 ve Apple W1 cihazlar ile ses paylaşımı da desteklenmiş oluyor. Yani başka birisi ile video izleme ve müzik dinleme olanağı da sunulmuş oluyor.

Beats Solo Pro

Solo Pro kulaklık ile etkileşim için sağ kulaklığın dış kısmı dokunmaya duyarlı. Buradan müzik çalmak, bekletmek, çağrılara cevap vermek, şarkı atlamak ve sesi kontrol etmek mümkün. Solda ise sadece ANC ve Transparency modlarını aktif etmek için tek bir tuş bulunuyor.

Apple, ANC veya Transparency modları aktifken 22 saat kullanım süresi vadediyor. Bu modlar kapalıyken ise süre 40 saate çıkıyor. Kutudan çıkan Lightning kablosu ile hızlı şarj da sunuluyor ve 10 dakika şarj ile 3 saat kullanım süresi kazanılabiliyor.

Beats kulaklık yurtdışında 30 Ekim tarihinde 300 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Siyah, Gri ve Fildişi ana renkler. Koyu Mavi, Açık Mavi ve Kırmızı ise Pharrell Williams iş birliği ile More Matte Collection’dan çıkıyor.

İlginizi çekebilir: Apple U1 Çipi Ne İşe Yarıyor?