Anasayfa Haber NVIDIA GeForce 441.20 WHQL Game Ready Sürücüleri Çıktı

NVIDIA GeForce 441.20 WHQL Game Ready Sürücüleri Çıktı

NVIDIA GeForce 441.20

NVIDIA GeForce 441.20 WHQL Game Ready Sürücüleri Star Wars Jedi: Fallen Order için destek sunuyor.

NVIDIA tarafından yeni sunulan NVIDIA GeForce 441.20 WHQL Game Ready sürücüleri ile 15 Kasım tarihinde çıkacak olan Star Wars Jedi: Fallen Order için destek şimdiden sağlanmış durumda. Buna ek olarak, 14 Kasım’da çıkacak sanal gerçeklik oyunu Stormland de destek kazanıyor.

Yeni sürücü G-Sync uyumlu monitörler listesine 3 yeni monitör daha ekliyor ve böylece sayı 60’a yaklaşıyor. Bu monitörler ise; Acer XB273U, Acer XV273U ve Asus VG259Q. Desteklenen tüm monitörleri görmek içinse bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

PC için gelişi oldukça sancılı olan Red Dead Redemption 2 için de bazı hata düzeltmelerinin bu sürücü ile sağlandığını belirtelim. Ayrıca; Surge 2, Quake 3 Arena, CS:GO oyunlarında karşılaşılan sorunlar için de düzeltmeler mevcut.

Yeni NVIDIA sürücülerini GeForce Experince uygulaması üzerinden hemen indirip yükleyebilirsiniz. Ayrıca, buraya tıklayarak da yine size uygun sürücüleri edinmeniz mümkün.

İlginizi çekebilir: Star Wars Jedi: Fallen Order Sistem Gereksinimleri Açıklandı

 

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version