Anasayfa Haber Dell XPS 13 ve 15 Serisi Satışa Sunuldu

Dell XPS 13 ve 15 Serisi Satışa Sunuldu

İnce ve hafif yapısıyla dikkat çeken Dell XPS 13 ve 15 serisi, yeni 10. Nesil Intel Dört Çekirdekli işlemci ve Dell Power Manager özelliği ile geliyor.

İşte, eğlencede, evde ya da seyahat halinde kullanıcı ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak geliştirilen cihazla farklı tasarım çizgileriyle birbirlerinden ayrılıyor. Dell’in yeni XPS ailesi 13 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

13 inç ekrana sahip olan XPS 13, InfinityEdge ekran teknolojisinden yararlanıyor. Bu ekran aynı zamanda 8 milyon piksele sahip 4K Ultra HD çözünürlükle geliyor. XPS 13, 400 nit parlaklık ve yansıma önleyici ekranı sayesinde, kullanıcılarının ekran deneyimini dışarıda da sürdürmelerine olanak tanıyor.

Çeşitli verimlilik uygulamaları ile 11 saat 24 dakikaya kadar pil ömrü sunan cihaz, Netflix’de içerik izlemek isteyenlere 10 saat 39 dakikaya kadar kullanım süresi sağlayabiliyor. XPS 15, gerçeğe daha yakın görüntü elde edilmesini sağlayan geniş bir renk gamı sunuyor ve geleneksel panellere göre renklerin siyah ile harmanını daha iyi oluşturuyor.

İsteğe bağlı dokunmatik ekran sayesinde XPS 15 serisi, kişiselleştirilmiş teknoloji deneyimi ile kullanıcıya konforlu bir etkileşim yaşatmayı hedefliyor. Yeni 9. nesil Intel Core işlemciye sahip cihaz oyun performasıyla dikkat çekiyor.