Anasayfa Haber Path of Exile 2 Duyuruldu

Path of Exile 2 Duyuruldu

Path of Exile 2

Grinding Gear Games, Path of Exile 2 güncellemesini duyurdu.

Grinding Gear Games tarafından ExileCon etkinliğinde Path of Exile 2 duyuruldu. İkinci oyun, popüler aksiyon rol yapma oyununun (ARPG) hikaye akışına 7 yeni bölüm ekleyecek.

Diablo ve Torchlight ile aynı türde olsa da Path of Exile çeşitli farklılıklara sahip. Öncelikle bu oyunda para birimi olarak altın değil küreler yer alıyor. Diablo III için Seasons (Sezonlar) olarak anılan oyuncuya karşı çevre detayları ise Leagues (Ligler) şeklinde karşınıza çıkıyor. Bu liglerde ise ustalığınızı gösterip ödüller kazanabiliyorsunuz. Yaklaşık 3 ay arayla gelen genişlemelere eşlik eden liglerin 1 saatten birkaç aylara kadar devam edebildiğini de belirtelim.

Geliştiriciler ilk oyunun hikayesiyle bağlantılı 7 bölümlük bir hikaye sunacak ancak her iki oyunun da hikaye bölümü oyuncuyu aynı Atlas oyun sonu içeriğine yönlendirecek. Skill Gem sistemi de ciddi bir geliştirmeden geçecek ve oyuncular Support Gem’leri doğrudan Skill Gems’e ekleyebilecek. 19 yeni sınıf (alt sınıf), yeni animasyonlar, karakter modelleri, yeni yetenekler, geliştirilmiş pasif yetenek ağacı, oyun motoru geliştirmeleri ve çok daha fazlası da oyuncularla buluşacak.

Şu an için oyunun çıkış tarihi konusunda bilgi verilmiyor ancak en yeni sürümünün betasının 2020 sonundan önce gelemeyeceği belirtiliyor. Neyse ki o zamana kadar yeni genişlemeler sunulacak. İçerikler ise iki oyun için de mevcut olacak.

İlginizi çekebilir: Age of Mythology Definitive Edition için Hala Umut Var