Anasayfa Haber Age of Mythology Definitive Edition için Hala Umut Var

Age of Mythology Definitive Edition için Hala Umut Var

Age of Empires serisinin bir başka efsanevi oyunu olan Age of Mythology için Definitive Edition sürümünün geleceği söylentileri hızla yayıldı.

Age of Empires’ın yaratıcısı Adam Isgreen, hayranlarının umutla beklediği sürüm için olumlu açıklamalar yaptı. Isgreen, “Oyunun yeni bir versiyonunu mu yapacağız, yoksa daha büyük sürpriz mi yapacağız kesin değil. Oyunu yeni bir yöne çekebiliriz. Age of Mythology için kafamda çok fazla seçenek var. Sadece ne olacağına henüz karar vermedim” dedi.

Oyun severleri de konuşması sırasında unutmayan Isgreen, oyunun fanlarının fikirlerinin de bu süreçte belirleyici rol oynayacağını söyledi. Direktör sözlerine, “Hayranlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Kitlemiz yeni bir sürüm yapmamızı istiyorlarsa, o yöne gitmeyi düşünürüz” şeklinde devam etti.

Age of Empires 2: Definitive Edition 14 Kasım’da piyasaya çıkmıştı. Ekip daha fazla içerik geliştirilebilir olsa da, eğer Age of Mythology için yeni versiyon atılımı yaparsa bunun için ek kaynak ayırmak durumunda kalacak.

Age of Empires 3: Definitive Edition için ise 2017’den beri henüz bir açıklama gelmedi.

İlginizi çekebilir: Xiaomi Redmi Note 8 Pro İncelemesi