Anasayfa Haber Star Wars Hayranının Son İsteği Gerçek Oldu

Star Wars Hayranının Son İsteği Gerçek Oldu

Disney CEO’su Bob Iger, ölüm döşeğindeki bir hastanın son isteğini yerine getireceğini duyurdu. Sağlığının Star Wars filminin vizyona girmesini bekleyemecek durumda olduğu bilinen hasta için film vizyondan önce izletilecek.

İngiltere’de bulunan Rowans Bakımevi, geçtiğimiz günlerde hastasının sesi olmak adına Twitter üzerinden yetkililere seslendi. Bakımevi paylaşımında, “Yardımcı olur musunuz? Star Wars’un BÜYÜK hayranı olan bir hastamız var ve maalesef 20 Aralık’a kadar şans ondan yana olmayacak. Son arzusu Star Wars’un final filmi #RiseOfSkywalker’u küçük oğluyla beraber izlemek. Bunun gerçekleşmesine yardımcı olabileceğini bildiğiniz HERHANGİ biri varsa lütfen bunu onlarla paylaşın. Teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medya kullanıcılarının destek verdiği tweet hızla yayıldı. Filmde Luke Skywalker karakterini canlandıran ünlü oyuncu Mark Hamil de destek verenler arasındaydı. Hamil, hastaya iyi şanslar dileyerek üzüntüsünü belirtti.

Ardından bakımevinin ricası, Disney yetkililerine ulaştı. Disney CEO’su da konuya kayıtsız kalmadı ve yaptığı açıklama ile hastanın son isteğini yerine getireceğini duyurdu. CEO Bob Iger yine Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile yüzleri güldürdü. Paylaşımında, “Şükran Günü’nde Disney olarak #TheRiseOfSkywalker’ı Rowans Bakımevi’ndeki bir hasta ve ailesi ile paylaşabileceğimizi söylemekten minnet duyuyoruz. Güç sizinle ve hepimizle olsun!” dedi.

Bakımevi Iger’ın paylaşımının ardından Disney’e teşekkürlerini sundu. Star Wars hayranlarına ve konuyu haberleştiren medya kurumlarına da, bu dileğin gerçekleşmesi için yardımcı oldukları için minnet duyduklarını ifade ettiler.

Star Wars’un son filmi 20 Aralık’ta vizyona girecek.

İlginizi çekebilir: Star Wars Jedi: Fallen Order İncelemesi