Anasayfa Haber GOG Galaxy 2.0 Açık Beta Süreci Başladı

GOG Galaxy 2.0 Açık Beta Süreci Başladı

GOG Galaxy 2.0 Açık Beta

Tüm oyun kütüphanelerinize erişebileceğiniz GOG Galaxy 2.0’ın açık beta süreci sonunda başladı.

Uzun süredir kapalı beta olarak geliştirilen GOG Galaxy 2.0 sonunda açık beta ile kullanıcılarla buluştu. Servis, tek bir başlatıcı ile Steam, Origin, Uplay, Battle.net, EGS ve diğer platformlarındaki oyun kütüphanelerinizi ve özelliklerini bir araya getirebiliyor.

Kapalı beta olarak sadece davet ile indirilebilen uygulamayı, bundan böyle sadece sitesini ziyaret edip indirip kurmanız ve çalıştırmanız yeterli. İkinci nesil Galaxy başlatıcı diğer platformlarla olan bağlantısıyla oyun kütüphanesi, arkadaş listesi, oyun içi aktivite kayıtları gibi bilindik özelliklere tek yerden erişmenizi sağlıyor. Öte yandan, diğer platformların başlatıcılarının da sisteminizde mutlaka kurulu olması gerektiğinin altını çizelim.

GOG Galaxy 2.0 açık beta ile çapraz platform arkadaş listeleri ve istatistikleri için destek sunuyor. Böylece arkadaşlarınızın o an neler oynadığını, başarılarını ve oyuna harcadıkları süreyi görebiliyorsunuz. Galaxy haliyle diğer istemcilerin sunduğu her bir özelliği ise sunmuyor. Örneğin; Steam arkadaşlar listesi entegrasyonu dahili sohbet için destek vermiyor, bunun için hala Steam istemcisine bağlı kalıyorsunuz.

Başlatıcının oldukça kolay kullanıma sahip olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Ayarlar menüsünden oyun ve arkadaşları ekle dedikten sonra platformları bağlamak oldukça kolay. Ardından alışılagelmiş giriş yapma aşamalarına geçiyorsunuz ve içe aktarım otomatik olarak gerçekleştiriliyor.

Şu an için küçük eksikleri olan uygulamayı buradan indirip bir şans verebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Minecraft Bedrock PlayStation 4 İçin Çapraz Platform Desteği Getiriyor